Război în Ucraina, ziua 400: Stare de urgență prelungită în Moldova și scandal cu preoți la Kiev! Rusia alertează puterile atomice

externe

Război în Ucraina, ziua 381: Tranșee lângă Moldova și iad la Bahmut. UE: „Vom face ca Rusia să plătească pentru atrocități”

11 martie 2023, ora 21:04

Războiul din Ucraina continuă și în ziua cu numărul 381. Iadul din orașul Bahmut, scena unor lupte intense, a fost fotografiat din cosmos. Grupul de mercenari Wagner, susţinut de Kremlin, a preluat controlul asupra celei mai mari părţi estice a oraşului, potrivit informaţiilor Ministerului britanic al Apărării publicate pe 11 martie. Totodată, producătorul american General Atomics i-a propus Ucrainei să-i vândă două drone de luptă Reaper MQ-9 pentru suma de un dolar, potrivit, The Wall Street Journal. 

Pe de altă parte, Guvernul elvețian a declarat că nu își va schimba strategia de a refuza reexportarea armelor produse pe teritoriul său către alte state, în ciuda presiunii a numeroase țări care cer dreptul de a transfera armei Ucrainei, scrie Reuters. Totuși, UE anunță că va face astfel ca Rusia să plătească pentru atrocităţile comise în războiul din Ucraina. Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a luat în considerare sâmbătă, 11 martie, o petiţie online, al cărei autor a propus redenumirea Rusiei, în documentația oficială a Ucrainei, în Moscovia.

UPDATE Forțele ucrainene controlează partea de vest a orașului Bahmut, și după ce au distrus poduri cheie peste râul ce străbate orașul, au creat o fâșie de teren deschis care s-ar putea transforma într-o zonă a morții pentru trupele Wagner, se arată în evaluarea de sâmbătă a Ministerului britanic al Apărării, notează Adevărul.

UPDATE Ministrul ucrainean pentru integrare europeană şi euroatlantică, Olha Stefanişina, a declarat că Ucraina a îndeplinit deja aproape 80% dintre prevederile Acordului de Asociere încheiat cu Uniunea Europeană. „Ne-am îndeplinit deja aproape 80% dintre obligațiile din Acordul de Asociere. Acum, evaluăm conformitatea legislației noastre cu standardele europene, astfel încât, atunci când vor începe negocierile, să nu încetinim și să fim deja pregătiți să purtăm negocierile, să le finalizăm și să aderăm la UE” – a remarcat oficialul, potrivit Rador.

UPDATE Rușii continuă să construiască linii defensive în zonele de ariergardă, departe de actualele linii de front și în zone din Rusia în care probabil că nu se va lupta niciodată, notează Institutul pentru Studiul Războiului (ISW) în ultima evaluare.

UPDATE Armata ucraineană îşi mută o parte din forţele sale din zona pe care o controlează în regiunea Zaporojie (sudul Ucrainei) în direcţia Bahmut, unde au loc în prezent cele mai înverşunate lupte, a declarat sâmbătă Vladimir Rogov, liderul mişcării „Împreună cu Rusia”, citat de EFE. „Se observă transferul unităţilor armatei ucrainene de pe frontul din Zaporojie spre Artiomovsk” (denumirea rusă a Bahmut), a declarat el pentru agenţia de presă rusă TASS, potrivit Adevărul.

UPDATE În timpul vizitei sale din 10 martie la Kiev, Sanna Marin a declarat că Finlanda ar putea lua în considerare furnizarea Ucrainei cu avioane de luptă americane F/A-18 Hornet, notează Mediafax.

UPDATE Contraofensiva de primăvară a Ucrainei „nu este departe", a anunţat comandantul forţelor terestre ucrainene, potrivit Sky News. Colonelul-general Oleksandr Syrskyi a declarat că menţinerea oraşului Bakhmut este necesară pentru a câştiga timp pentru Ucraina. Armata ucraineană trebuie să îşi facă mai multe rezerve înainte de a lansa un asalt, a scris comandantul pe contul de Telegram al Forţelor Terestre ale Armatei Ucrainene, potrivit ZF.

UPDATE Armata ucraineană, care apără orașul Bakhmut, a arătat imagini rare ale evacuării soldaților răniți de pe câmpul de luptă. Militarii sunt opriți de bombardarea constantă și de condițiile meteorologice, scrie UNIAN, care a preluat imaginile. Soldații Batalionului 205 de Apărare Teritorială au arătat cum evacuează în noroi până la genunchi camarazii răniți. În același timp, rușii bombardează în mod constant orașul fortăreață, care este aproape șters de pe fața pământului. „În noroi până la genunchi, cu căștile pline de apă, aproape alergând, în echipament complet, sub bombardamente constante, așa sunt evacuați răniții de pe câmpul de luptă în direcția Bahmut”, se spune în comentariul videoclipului, notează Libertatea.

UPDATE Trei civili au fost ucişi sâmbătă în bombardamente ruseşti asupra oraşului Herson din sudul Ucrainei, iar un alt civil a murit în regiunea estică Doneţk, au declarat oficiali regionali, potrivit Reuters, potrivit news.ro.

UPDATE Forțele ruse au pierdut peste 500 de soldați în ultima zi în Bahmut, a declarat Serhiy Cherevaty, purtătorul de cuvânt al grupării estice a Forțelor Armate ale Ucrainei, citat de Kyiv Independent, notează Ziare.com.

UPDATE Evgheni Prigozhin, șeful grupului de mercenari ruși Wagner, a declarat într-o înregistrare video publicată sâmbătă că luptătorii săi au un obiectiv "simplu" - să nu permită "dezonorarea" Rusiei din partea guvernelor occidentale, iar pentru acest lucru sacrifică mii de vieți, notează NewsWeek.

UPDATE Invazia lui Vladimir Putin în Ucraina începe să semene cu cea a dictatorului irakian Sadam Husein în Iran, scrie analistul Leonid Berșidski pentru Bloomberg, potrivit Ziare.com.

UPDATE Primul lot de tancuri Leopard 1, ca parte a unui proiect de cooperare danezo-germano-olandez, va fi livrat Ucrainei în această primăvară, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Ministerului danez al Apărării, notează NewsWeek.

UPDATE Ucraina este aproape gata să formeze noi brigăzi de asalt, cunoscute și sub numele de Garda Ofensivă, a anunțat ministrul de interne Ihor Klymenko, la 11 martie, citat de Kyiv Independent. Potrivit lui Klymenko, 28.000 de voluntari au depus deja cereri pentru a se alătura Gărzii Ofensive. Forțele adună în prezent acum rezerviști. Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Ucraina este aproape gata să formeze noi brigăzi de asalt. 28.000 de voluntari au depus cereri de încorporare, notează Ziare.com.

UPDATE Rușii ar fi reușit cel puțin să avarieze, dacă nu chiar să scoată de tot din luptă, una din armele moderne trimise de Marea Britanie în Ucraina. Folosind o dronă kamikaze de tip Zala Lancet, rușii ar fi lovit în plin un sistem Stormer HVM folosit să lanseze rachete antiaeriene Starstreak, notează HotNews.

UPDATE Vicepreședintele Consiliului rus de Securitate, Dmitri Medvedev, a declarat că Rusia are un răspuns la iniţiativa examinată la Kiev privind redenumirea Rusiei în Moscovia, sugerând o redenumire a Ucrainei în Bandera Reich. Şi purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Afacerilor Externe, Maria Zaharova, a avut o reacţie la iniţiativa Kievului de a redenumi Federația Rusă în Moscovia, comentând şi ea subiectul respectiv. Zelenski i-a sugerat prim-ministrului ucrainean să examineze posibilitatea de a redenumi în acte Rusia în Moscovia, notează Rador.

UPDATE „Mişcarea pentru popor”, formată în jurul Partidului ŞOR, are de gând să organizeze duminică un nou protest la Chişinău, în condiţiile în care s-au înmulţit în ultima vreme avertismentele şi semnalele, inclusiv dinspre Washington, că Moscova ar pune la cale acţiuni provocatoare la aceste manifestaţii, care să ducă la destabilizarea ţării, potrivit Ziare.com.

UPDATE Iranul va cumpăra avioane de luptă Su-35 din Rusia, relatează un post de televiziune iranian, citat de Reuters, potrivit Mediafax. „Inamicul a desfășurat în mod activ operațiuni de luptă toată săptămâna, la fel ca săptămâna precedentă. Ziua de ieri nu a făcut excepție. În ultimele 24 de ore, inamicul a atacat pozițiile noastre din sectorul Bakhmut de 157 de ori cu artilerie și lansatoare de rachete multiple", a declarat sâmbătă, la televiziunea națională, Serhii Cherevatyi, purtătorul de cuvânt al grupării estice a Forțelor Armate ucrainene, potrivit Știripesurse.

UPDATE Şeful forţei de mercenari ruşi Wagner, Evgheni Prigojin, a anunţat sâmbătă, prin intermediul unui mesaj video, că va candida la alegerile prezidenţiale de anul viitor - însă nu în Rusia, aşa cum s-a speculat temporar, ci „în Ucraina”, relatează DPA, potrivit HotNews. În aceeaşi înregistrare video, postată pe contul său de Telegram, Prigojin afirmă că forţa Wagner are nevoie de 10.000 de tone de muniţie pe lună pentru bătălia pentru oraşul Bahmut din estul Ucrainei. El a filmat videoclipul pe acoperişul unei clădiri din oraşul distrus în mare parte, la aproximativ 1,2 kilometri de centrul administrativ deţinut de trupele ucrainene.

UPDATE Papa Francisc spune că este dispus să călătorească în Ucraina, care este atacată de Rusia, dar numai cu condiţia să poată călători şi la Moscova, relatează DPA, potrivit Digi24.

UPDATE Zeci de confruntări au avut loc la Bakhmut în ultimele 24 de ore, a anunțat un purtător de cuvânt al armatei ucrainene. Acesta a mai spus că în sprijinul grupului Wagner au fost trimiși parașutiști ruși, potrivit CNN.

UPDATE Poliția de Frontieră vine cu precizări, în contextul informațiilor apărute în spațiul public cu privire la apariția unor șanțuri pe teritoriul Ucrainei, în apropierea liniei de frontieră cu Republica Moldova. „Pe linia reprezentativă, colegii din cadrul Serviciului Grăniceresc de Stat din Ucraina au informat că astfel de lucrări sunt realizate cu scopul de a descuraja trecerile ilegale ale frontierei de stat de către persoane, inclusiv la curmarea tentativelor de contrabandă din Ucraina în Republica Moldova”, se menționează într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

UPDATE Cea mai vehementă propagandistă pro-Kremlin, Olga Skabeeva, cunoscută ca „Păpușa de Fier a lui Putin”, le-a povestit rușilor, la televiziunea de stat, despre noile „laboratoare biologice din Ucraina”. De data aceasta, ea a spus că soldații ucraineni își donează substanțele biologic active pentru inseminarea artificială a femeilor ucrainene, relatează agenția de știri ucraineană UNIAN, potrivit Libertatea.

UPDATE Volodimir Zelenski a luat în considerare sâmbătă o petiţie online, al cărei autor a propus redenumirea oficială a Rusiei în Moscovia şi schimbarea termenilor "rus" în "moscovit" şi "Federaţiei Ruse" în "Federaţia Moscovia", cerându-i premierului Denis Şmîgal să examineze propunerea. Reacţia Moscovei nu s-a lăsat aşteptată, fostul preşedinte Dmitri Medvedev şi purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, au răspuns virulent la această iniţiativă, conform publicaţiei menţionate, scrie Agerpres. Autorul petiţiei, care a strâns deja peste 25.000 de semnături, aminteşte că "numele istoric al Rusiei este de Moscovia".

UPDATE Grupul de mercenari Wagner, susţinut de Kremlin, a preluat controlul asupra celei mai mari părţi estice a oraşului Bakhmut, potrivit informaţiilor Ministerului britanic al Apărării publicate pe 11 martie. Dar grupul se confruntă cu o nouă provocare pe Bakhmutka, râul care împarte oraşul Bahmut în două şi care marchează acum linia frontului ruso-ucrainean. Forţele ucrainene au demolat poduri cheie peste râul în nord şi sud. Zona este dificilă de traversat pentru forţele Wagner în linia de foc a ucrainenilor adăpostiţi în clădirile fortificate din vest, transmite The Kyiv Independent, potrivit ZF.

UPDATE Rusia ar putea încerca să lanseze o nouă contraofensivă în Vuhledar, dar este puțin probabil să obțină câștiguri semnificative din cauza problemelor legate de personalul militar și de aprovizionarea cu muniție, potrivit actualizării Institutului pentru Studiul Războiului (ISW), potrivit HotNews.

UPDATE Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski neagă orice legătură a ţării sale cu exploziile care au avariat, anul trecut în septembrie, gazoductele Nord Stream. Mai multe publicații internaționale au scris că un „grup pro-ucrainean” ar fi autorul sabotajului, potrivit Adevărul.

UPDATE Rata inflației din Rusia a scăzut sub 11% în februarie, la aproape un an după ce a crescut brusc în urma primelor sancțiuni internaționale, a anunțat vineri agenția de statistică Rosstat, potrivit AFP, potrivit HotNews.

UPDATE Președintele belarus Alexandru Lukașenko a semnat un decret de chemare a ofițerilor de rezervă pentru serviciul militar. Este vorba despre persoane care au fost instruite anterior în cadrul unor programe de formare a ofițerilor de rezervă în cadrul departamentelor sau facultăților militare și care au și gradele corespunzătoare. Vor fi chemate până la 250 de persoane, notează AlephNews.

UPDATE Producătorul american General Atomics i-a propus Ucrainei să-i vândă două drone de luptă Reaper MQ-9 pentru suma de un dolar, potrivit, The Wall Street Journal. Totodată pregătirea dronelor pentru acțiunile de luptă și transportul vor costa Kievul aproximativ zece milioane de dolari, iar întreținerea tehnică - încă aproape opt milioane de dolari pe an. În afară de drone, militarii ucraineni vor primi o stație terestră de dirijare a dronelor. Casa Albă a refuzat să facă comentarii, la fel ca și partea ucraineană. După cum precizează Rosbalt, General Atomics propune Ucrainei o versiune mai veche a Reaper- MQ-9A Block 1, care costă câteva milioane de dolari bucata, notează Adevărul.

UPDATE Rusia va reactiva Noul Tratat de Reducere a Armamentului Strategic (Noul START) doar dacă Administraţia de la Washington îşi modifică abordarea politică faţă de Moscova, afirmă Serghei Riabkov, adjunct al ministrului rus de Externe, potrivit AlephNews.

UPDATE „Vom face ca Rusia să plătească pentru atrocităţile comise în Ucraina”, a declarat preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în întâlnirea cu Joe Biden din Biroul Oval, potrivit agenţiei ANSA, notează Mediafax.

UPDATE Rusia a capturat pe câmpul de luptă în Ucraina unele arme fabricate de SUA şi de alte state din NATO şi le-a expediat Iranului pentru ca industria militară a acestei ţări să încerce să le copieze, relatează vineri postul CNN, citând mai multe surse americane, potrivit Agerpres.

UPDATE Armata ucraineană se pare că organizează pregătirile pentru o contraofensivă în zona Artiomovsk (numele rusesc al oraşului Bahmut), conform celor scrise de Evgheni Prigojin, fondatorul Grupului Wagner, pe Telegram. „Da, se ştie că inamicul pregăteşte o contraofensivă. În mod evident, facem tot ce putem pentru a preveni acest lucru”, a spus Prigojin, potrivit Mediafax.

UPDATE Un bărbat a fost ucis vineri într-un bombardament al rușilor asupra orașului Herson, potrivit Sky News, relatează Mediafax. Un bărbat în vârstă de 35 de ani a murit după ce rușii au tras cu artileria asupra orașului Herson.

UPDATE Evgheni Prigojin, şeful grupului de mercenari ruseşti Wagner, implicat într-o luptă pentru putere cu ministerul apărării, a anunţat deschiderea de centre de recrutare în 42 de oraşe din Rusia. „În ciuda rezistenţei colosale a Forţelor Armate ale Ucrainei, vom merge înainte”, a spus el.

UPDATE Oficialii ruși și angajații companiilor de stat sunt se confruntă cu o interdicție aproape totală de a călători în străinătate. Tot mai adesea sunt sfătuiți să își predea pașapoartele membrilor serviciilor de securitate, pentru a se asigura că nu pot fugi din țară. Concluzia vine în urma unei investigații comune realizată de agențiile de presă independente Current Time și Radio Liberty. Interdicția poate fi variată, în funcție de locul de muncă. Unii angajați de stat sunt sfătuiți să își predea pașapoartele străine FSB-ului sau unui departament special similar de la locul de muncă, în timp ce alții au fost sfătuiți în termeni clari să nu călătorească în străinătate în vacanță, potrivit rezultatelor investigației, scrie The Moscow Times, potrivit Adevărul.

UPDATE Imaginile din satelit surprinse pe 6 martie arată cât de puternic a fost devastat oraşul-simbol Bahmut, o urbe din estul Ucrainei disputată între forţele ucrainene şi ruse. Imaginile arată şi infrastructura distrusă de lupte, inclusiv poduri de cale ferată şi rutieră peste râul Bahmutovka. Bahmut este scena celei mai lungi şi sângeroase bătălii din război, descrisă de unii drept „un adevărat Iad”, notează Mediafax.

UPDATE Federaţia Internaţională de Scrimă (FIE) a oficializat vineri reintegrarea în competiţie a sportivilor ruşi şi belaruşi, începând cu ziua de 3 aprilie 2023, data începerii perioadei de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024, informează News.ro.

UPDATE Canada a interzis importurile de aluminiu şi oţel din Rusia pentru a "tăia sau limita veniturile care finanţează invadarea ilegală şi barbară a Ucrainei", transmite AFP, notează Agerpres.

UPDATE Guvernul Elveţiei a anunţat că nu renunţă la politica de a interzice transferul de armament de producţie elveţiană către terţe state, în ciuda presiunilor unor ţări europene pentru reexportarea unor astfel de arme către Ucraina, transmite Reuters, relatează Agerpres.

UPDATE Oficialii ucraineni au ordonat vineri unei aripi istorice aliniate cu Rusia a Bisericii Ortodoxe să părăsească un complex mănăstiresc din Kiev, cea mai recentă decizie împotriva unei confesiuni privite cu profundă suspiciune de guvern, informează Reuters, citat de news.ro.

UPDATE "Azerbaidjanul și-a mărit substanțial aprovizionarea cu gaze naturale către Europa și exportul total de gaze naturale", a declarat președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev, în cadrul discursului rostit la ceremonia de deschidere a celui de-al 10-lea Forum global de la Baku, cu tema "Lumea de azi: Provocări și speranțe", relatează APA, citat de apa.az, potrivit Știripesurse.

UPDATE Rafinorul și operatorul petrolier polonez PKN Orlen intenționează să ceară compensații de la companiile rusești pentru încetarea livrărilor de petrol și gaze - după cum a precizat directorul general Daniel Obajtek, relatează RIA Novosti, notează Știripesurse.

UPDATE Preşedintele Volodimir Zelenski le-a vorbit vineri seara ucrainenilor despre eroii ţării, în condiţiile în care în cursul zilei au avut loc funeraliile unui militar celebru şi îndrăgit al ţării, poreclit „Da Vinci”, care a murit pe frontul de la Bahmut. Liderul de la Kiev a prezentat de asemenea situaţia din ţară, după atacul masiv cu rachete de joi, iar la capitolul contacte diplomatice a menţionat discuţii cu premierul Finlandei şi cu ministrul apărării din Norvegia, anunţând că sunt discuţii pentru ca piloţii ucraineni să se antreneze în această ţară, notează HotNews.

Război în Ucraina, ziua 379: Alertă la Tiraspol, asalt la Bahmut și atac masiv cu rachete. SUA anunță cât ar putea dura conflictul
Război în Ucraina, ziua 380: Atenționare din SUA pentru Moldova și tensiune continuă la Bahmut. Kievul planifică o contraofensivă
Șoferul mașinii care a lovit-o pe Marcela pe viaduct, audiat. Magistrații au aplicat sechestru pe bunuri de 1 milion de lei
Șoferul mașinii care a lovit-o pe Marcela pe viaduct, audiat. Magistrații au aplicat sechestru pe bunuri de 1 milion de lei
TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni SMM, reporter TV sau editor imagine
TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni SMM, reporter TV sau editor imagine
/VIDEO/ Declarație cu semne de întrebare a lui Igor Dodon, la Comrat: „Ai noștri deja sunt aproape”
/VIDEO/ Declarație cu semne de întrebare a lui Igor Dodon, la Comrat: „Ai noștri deja sunt aproape”
Șoferița de troleibuz, care a lovit mortal o fetiță de 12 ani, eliberată din penitenciar și plasată în arest la domiciliu
Șoferița de troleibuz, care a lovit mortal o fetiță de 12 ani, eliberată din penitenciar și plasată în arest la domiciliu
Pachetul de legi privind reforma SIS, votat în prima lectură de Parlament, pe fundalul criticilor deputaților BCS
Pachetul de legi privind reforma SIS, votat în prima lectură de Parlament, pe fundalul criticilor deputaților BCS

Începe campania de recrutare de primăvară în Rusia: Peste 100.000 de ruși, chemați la serviciul militar obligatoriu

30 martie 2023, ora 22:33

Putin a semnat un decret privind recrutarea de primăvară în Rusia. De data aceasta, 147.000 de cetățeni sun chemați pentru efectuarea serviciului militar obligatoriu, scrie Nexta.

Campania începe întotdeauna la 1 aprilie și se termină la 15 iulie. Bărbații cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani sunt supuși recrutării. 

În septembrie anul trecut, Vladimir Putin a semnat un ordin de convocare a 120.000 de ruși pentru campania de toamnă. La acea vreme, agenția Tass cita Ministerul Apărării de la Moscova care afirma că recrutarea nu este în niciun fel legată de „operațiunea militară specială”, denumirea oficială folosită de Rusia pentru războiul declanșat în Ucraina, transmite HotNews.

Toți bărbații din Rusia trebuie să efectueze un an de serviciu militar, între vârstele de 18 și 27 de ani, sau o pregătire echivalentă în timpul studiilor superioare.

În medie, în ultimii ani, în jur de 130.000 de persoane au fost chemate în fiecare campanie de primăvară și de toamnă, potrivit Tass.

Ministerul britanic al Apărării a transmis, în cea mai recentă evaluare privind evoluția războiului din Ucraina, că Rusia pregătește o nouă campanie de înrolare prin care vrea să recruteze 400.000 de soldați care să se ofere „voluntar” să intre în armată, dar că probabil autoritățile regionale vor recurge la constrângeri pentru a-și îndeplini cotele de înrolare impuse de Moscova.

Astfel, numărul de soldați pe care Kremlinul vrea să-l obțină este chiar mai mare decât cel de 300.000 din cadrul „mobilizării parțiale” anunțate de Vladimir Putin în septembrie anul trecut. La sfârșitul lunii octombrie, ministrul apărării Serghei Șoigu a spus că această cotă a fost atinsă și că „nu mai sunt planificate alte măsuri similare”.

Mulți au fost trimiși să lupte în Ucraina, unde trupele rusești au suferit pierderi enorme, uneori de peste 1.000 de soldați pe zi (potrivit estimărilor ucrainene), mai ales în condițiile unei ofensive de iarnă cu reușite minore.

Experții militari britanici au spus, în evaluarea de joi dimineață, că prin campania de recrutare pe bază de „voluntariat” Kremlinul vrea să nu agite apele interne.

Accident grav în Capitală: O fetiță a murit după ce a fost lovită de un troleibuz
/VIDEO/ Accident grav în Capitală: O fetiță a murit după ce a fost lovită de un troleibuz
TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni SMM, reporter TV sau editor imagine
TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni SMM, reporter TV sau editor imagine
/VIDEO/ Anchetă RTEC după ce o copilă a fost lovită mortal de un troleibuz: Versiunea taxatoarei diferă de cea a polițiștilor
/VIDEO/ Anchetă RTEC după ce o copilă a fost lovită mortal de un troleibuz: Versiunea taxatoarei diferă de cea a polițiștilor
/VIDEO/ Cum sunt susținuți copiii cu dizabilități? Istoria lui Severin, un băiețel cu Sindrom Down
/VIDEO/ Cum sunt susținuți copiii cu dizabilități? Istoria lui Severin, un băiețel cu Sindrom Down
/VIDEO INVESTIGAȚIE/ Cobasna, butoiul cu pulbere. Documente secrete și mărturii ale experților care au inspectat armamentul
/VIDEO INVESTIGAȚIE/ Cobasna, butoiul cu pulbere. Documente secrete și mărturii ale experților care au inspectat armamentul
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram