Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 962: Zeci de drone ucrainene au atacat Rusia. Explozii la Zaporojie și trei localități ocupate

externe

Război în Ucraina, ziua 569: Alianța dictatorilor, atac matinal și război NATO-Rusia evitat! G7 va interzice diamantele ruseşti

15 septembrie 2023, ora 22:02

Sirenele au anunțat o alertă aeriană matinală în mai multe regiuni din Ucraina, inclusiv aflate la granița cu Republica Moldova. Militarii ucraineni au anunțat că au înregistrat un atac cu drone lansate de Rusia, iar unele canale de Telegram au raportat explozii. Ulterior, forțele de apărare au precizat că au distrus toate cele 17 drone Shahed, care au fost lansate de ocupanții ruși din regiunea Krasnodar în direcția regiunii ucrainene Hmelnițk.

Totodată, armata ucraineană a anunţat vineri dimineaţă că a recucerit satul Andriivka, aflat la circa zece kilometri sud de oraşul devastat Bahmut, pe frontul de est, pe una dintre axele contraofensivei dificile a trupelor Kievului, relatează AFP şi Reuters, citate de News.ro. Pe de altă parte, grupul celor şapte ţări (G7) intenţionează să anunţe în următoarele două-trei săptămâni o interdicţie privind importul diamantelor ruseşti, a anunţat un oficial guvernamental belgian, citat de Sky News.

UPDATE Expulzarea din Moldova sau trimiterea acasă a unor reprezentanți ai Rusiei, precum diplomați, este o acțiune corectă, consideră secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană. Într-un interviu pentru TV8, acesta a subliniat că inclusiv de la NATO au fost expulzați așa-ziși diplomați ruși și că asta trebuie să facă un stat care își apără independența.

UPDATE Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a salutat vineri seara decizia Uniunii Europene de a nu extinde şi mai mult interdicţia privind exporturile de cereale ucrainene, calificând-o drept exemplu de adevărată unitate şi încredere.

UPDATE Ungaria a impus o interdicţie naţională de import pentru 24 de produse agricole ucrainene, inclusiv cereale, legume şi mai multe produse din carne şi miere, potrivit unui decret guvernamental publicat vineri, relatează Reuters conform Agerpres.

UPDATE Preşedintele bielorus Alexandr Lukaşenko a mers în Rusia pentru discuții cu liderul de la Vladimir Putin în oraşul Soci de la Marea Neagră. Liderul de la Minsk a sugerat crearea unui parteneriat trilateral între Belarus, Rusia şi Coreea de Nord, în timpul unei întâlniri cu preşedintele rus Vladimir Putin, vineri, relatează Politico.

UPDATE Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a anunţat vineri că Moscova aşteaptă o vizită a emisarului Vaticanului pentru pace în Ucraina şi este gata să se întâlnească cu el, informează Reuters.

UPDATE Rusia şi Coreea de Nord nu au semnat niciun acord în domeniul militar sau în alte domenii în timpul vizitei lui Kim Jong-un în Rusia din această săptămână, a anunțat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de Reuters. Liderul nord-coreean a purtat discuţii tete-a-tete cu preşedintele rus, însă nu a existat un plan de semnare a vreunui acord oficial între aceștia, a punctat Peskov.

UPDATE Ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, a declarat vineri că Marina rusă a primit două nave noi în acest an şi va primi încă 12 până la sfârşitul lui 2023, potrivit agenţiei ruse de presă de stat RIA. Şoigu, citat de agenţia de presă TASS, a mai spus că Rusia dezvoltă noi submarine nucleare şi drone submarine. În iulie, preşedintele Vladimir Putin a anunţat că Marina rusă va primi în 2023 30 de nave noi. În comentariile sale, Şoigu nu a oferit un motiv pentru scăderea abruptă a numărului de nave ce urmează să fie livrate Rusiei, notează Rador.

UPDATE Liderul nord-coreean Kim Jong Un a inspectat vineri o fabrică de avioane de vânătoare - care se află sub sancţiuni occidentale - în cadrul vizitei sale pe care o face în Rusia, relatează Reuters.

UPDATE Banca Centrală a Rusiei (BCR) a anunțat vineri că majorează dobânda sa cheie de la 12% la 13%, a treia majorare consecutivă în mai puțin de două luni, pentru a contracara inflația și devalorizarea rublei, care, în ciuda eforturilor sale, rămâne la niveluri foarte scăzute în raport cu dolarul și euro, transmite agenția AFP.

UPDATE Un soldat rus a fost condamnat la 13 ani de colonie penitenciară cu regim sever pentru că și-a părăsit unitatea militară pentru a nu lupta în Ucraina, informează vineri, 15 septembrie, AFP.

UPDATE Alertă cu bombă în toate școlile din Kiev. Presa ucraineană anunță că oamenii legii investighează situația.

UPDATE BBC a făcut dezvăluiri despre un incident petrecut anul trecut și care putea duce la un război între NATO şi Rusia, conform news.ro. Un pilot rus a încercat în urmă cu un an, în septembrie 2022, să doboare un avion de supraveghere al armatei britanice după ce a crezut că are permisiunea de a trage. Rusia a susţinut atunci că incidentul a fost cauzat de o "defecțiune tehnică", iar Londra a acceptat public explicația rusă, dar acum, trei surse occidentale de rang înalt din domeniul apărării au declarat pentru BBC că interceptări ale comunicațiilor ruseşti realizate chiar din avionul vizat de atac oferă o versiune cu totul diferită faţă de cea oficială.

UPDATE Portul Sevastopol, aflat în Crimeea ocupată de Rusia ilegal în 2014, a fost vizat în noaptea de marți spre miercuri, de un atac masiv cu rachete de croazieră și drone marine. Conform Serviciul britanic de informații pentru apărare, în urma atacului ucrainean, atât nava de desant Minsk, cât și submarinul diesel-electric Rostov-pe-Don (care se aflau la Sevastopol pentru reparații) au suferit avarii critice, notează Pravda.

UPDATE Bulgaria poartă discuții cu aliații NATO cu privire la modul de răspuns la provocările rusești în Marea Neagră - în special, blocarea parțială de către Rusia a zonei sale economice exclusive la Marea Neagră, potrivit ministrului bulgar al apărării Todor Tagarev, citat de Euractiv.com.

UPDATE Comandantul Regimentului 247 de Asalt Aerian al Gărzilor din Rusia, Vasili Popov, a fost ucis în timpul luptelor din Ucraina, se arată în evaluarea de vineri a Institutului pentru Studiul Războiului, potrivit HotNews.

UPDATE Preşedintele american Joe Biden a anunţat joi, 14 septembrie, că a numit-o pe miliardara Penny Pritzker reprezentant special pentru reconstrucţia economiei Ucrainei, devastată de invazia rusă, relatează France Presse.

UPDATE Timp de șase luni, pușcașii marini britanici au antrenat sute de pușcași marini ucraineni în „arta” de a efectua raiduri de comando și operațiuni amfibii complicate. Forțele speciale ucrainene au desfășurat operațiuni similare de-a lungul râurilor din sud-estul Ucrainei și din jurul Peninsulei Crimeea.

UPDATE Statele Unite au denunțat decizia „nejustificată” a Moscovei de a expulza doi dintre diplomaţii lor aflaţi în post în capitala rusă şi au promis că vor riposta în timp util, transmite France Presse.„Această expulzare nejustificată a personalului nostru diplomatic este lipsită de temei”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, Matthew Miller.„Regretăm că Rusia a întreprins această acţiune şi vă puteţi aştepta cu siguranţă să răspundem în mod corespunzător”, a adăugat el.

UPDATE Femeile-soldat olandeze au donat un număr mare de pantofi, pălării şi alte echipamente militare pentru a fi oferite femeilor care luptă în armata ucraineană împotriva invaziei ruseşti, a anunţat joi Ministerul Apărării de la Haga, relatează DPA.

UPDATE Miliardarul american Elon Musk a fost de acord să vândă o parte din activele Starlink către Departamentul Apărării al SUA, sustrăgându-se astfel de la luarea deciziilor cu privire la accesul Ucrainei la serviciul de internet prin satelit, a declarat biograful lui Musk, Walter Isaacson, pentru The Washington Post.

UPDATE Kim Jong Un a ajuns vineri dimineață în orașul aflat în estul Rusiei. Trenul său blindat a sosit în gara orașului Komsomolsk pe Amur, unde liderul nord-coreean a fost întâmpinat de oficialii locali, scrie News.ro. După o scurtă ceremonie, el a plecat cu o mașină. Ulterior, a fost filmat în timp ce vizitează o uzină unde sunt produse avioane militare. Vizita de la Komsomolsk pe Amur este una dintre multele pe care Kim Jong Un le-a avut în ultimele zile în Rusia. 

UPDATE Trageri cu pușca, pistoale, grenade și antrenamente pentru a pilota drone: într-un centru de antrenament din Lvov, în vestul Ucrainei, o duzină de adolescenți sunt antrenați pentru un război foarte real care durează de peste un an și jumătate, potrivit unui reportaj AFP.

UPDATE Preşedintele american Joe Biden intenţionează să se întâlnească cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, săptămâna viitoare, în marja reuniunii Adunării Generale a ONU, potrivit CNN, care citează oficiali familiarizaţi cu aceste planuri, notează HotNews.

UPDATE Autorităţile ucrainene au ordonat evacuarea obligatorie a civililor din regiunea Herson, din sudul ţării, controlată parţial de forţele ruse şi lovită regulat de bombardamente. „Consiliul Regional de Apărare al Herson a decis să evacueze obligatoriu familiile cu copii din locaţii supuse focului inamic constant”, a declarat guvernatorul Oleksandr Prokudin pe Telegram, notează Mediafax. Prokudin a mai spus că autoritățile regionale se pregătesc pentru o "situație de urgență" în această toamnă și iarnă în ceea ce privește aprovizionarea cu energie electrică. În iarna anului 2022, Rusia a desfășurat o campanie de bombardare a infrastructurii ucrainene, ceea ce a dus la întreruperi regulate de energie electrică.

UPDATE Prim-ministrul moldovean Dorin Recean a declarat joi, la finalul unei întrevederi pe care a avut-o cu secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, că obiectivul Republicii Moldova este să construiască o armată la standarde NATO.

UPDATE Ministerul Apărării Naționale de la București anunță că a impus restricții suplimentare de zbor în spațiul aerian limitrof graniței cu Ucraina, din zona de nord a Dobrogei, între Sulina și Galați, pe o adâncime de 20-30 de kilometri în interiorul spațiului aerian național, până la înălțimea de 4.000 de metri, informează Rador. În aceste zone nu este permis zborul aeronavelor pilotate sau nepilotate, cu excepția aeronavelor de stat, inclusiv SMURD, și a celor aflate în situații de urgență. Pe de altă parte, MApN informează că adăposturile antiaeriene construite de armată în zona Plauru din Delta Dunării sunt gata și au fost predate Primăriei Ceatalchioi.

UPDATE Imagini din satelit ale unei baze militare situate la sud-est de capitala Belarusului, Minsk, par să arate în ultimele săptămâni demontarea corturilor, ceea ce ar putea indica lichidarea taberei pentru Wagner, compania rusească de mercenari aflată în spatele unei revolte eşuate împotriva conducerii ruse, relatează Reuters, citat de news.ro.

UPDATE În școlile din Suedia sunt răspândite acuzaţii grave şi informaţii false despre Ungaria, ceea ce nu ajută la procesul de ratificare a aderării ţării scandinave la NATO, a transmis ministrul ungar de Externe, Péter Szijjártó, într-o scrisoare trimisă joi omologului său suedez, Tobias Billström, informează MTI.

UPDATE România va încerca să dubleze, luna viitoare, volumul de cereale ucrainene transportat pe teritoriul său, de la 2 la 4 milioane de tone. Acest lucru a fost declarat de premierul român Marcel Ciolacu, potrivit Tass. „Trebuie să ajutăm Ucraina să exporte cereale. În luna viitoare vom încerca să creștem volumul de transport prin România de la două la patru milioane de tone”, a spus el într-un interviu pentru ziarul Standard, scrie Mediafax.

UPDATE Preşedintele Volodimir Zelenski a anunţat joi seara demersuri pentru crearea unei noi instituţii în Ucraina, un avocat al poporului pentru sectorul militar, spunând că este nevoie de un sistem puternic de protecţie a drepturilor omului pentru soldaţi. Anunţul vine în ziua în care Curtea Penală Internaţională, care a emis un mandat de arestare pe numele lui Vladimir Putin, şi-a deschis un birou în Ucraina, notează HotNews. Forțele Kievului au reușit să distrugă un sistem de apărare aeriană S-400 Triumf, staționat de ruși aproape de localitatea Evpatoria, în vestul Crimeei, iar președintele ucrainean le-a transmis felicitări. "Mulțumesc pentru triumful de azi (n.r. - Joi, 14 septembrie). Sistemul de apărare al invadatorilor a fost distrus. E un succes important. Bravo!", a declarat Zelenski.

Război în Ucraina, ziua 568: Atacuri, expulzare și cadouri Kim-Putin! NATO: Rusia poartă un război hibrid contra Moldovei
Război în Ucraina, ziua 567: Expulzare din Moldova, atacuri masive și RO-Alert! „Coaliția disperării”: Kim s-a întâlnit cu Putin
/VIDEO/ De ce Europa susține financiar țara noastră? „Să reducem din divergența de dezvoltare dintre Moldova și țările UE”
/VIDEO/ De ce Europa susține financiar țara noastră? „Să reducem din divergența de dezvoltare dintre Moldova și țările UE”
/PROMO/ Copiii, în capcana pedofililor. Cum prevenim abuzurile - sâmbătă, la „Moldova gândește”
/PROMO/ Copiii, în capcana pedofililor. Cum prevenim abuzurile - sâmbătă, la „Moldova gândește”
Evaluarea candidaților la funcții în cele două colegii ale CSM, la final: Câți dintre ei au trecut de Vetting
Evaluarea candidaților la funcții în cele două colegii ale CSM, la final: Câți dintre ei au trecut de Vetting
/VIDEO/ „Votând pentru UE, votați pentru război”: Cine seamănă falsuri și pune semnul „egal” între UE și NATO
/VIDEO/ „Votând pentru UE, votați pentru război”: Cine seamănă falsuri și pune semnul „egal” între UE și NATO
Șeful IGP vrea ca Dinu Plîngău să prezinte scuze Poliției. „Să vă cereți scuze pentru manipulare”
Șeful IGP vrea ca Dinu Plîngău să prezinte scuze Poliției. „Să vă cereți scuze pentru manipulare”

Donald Trump cere pedeapsă cu moartea pentru migranții care ucid americani

missing
12 octombrie 2024, ora 16:00

Donald Trump i-a descris pe migranți drept infractori periculoși în timpul unui miting desfășurat vineri în Aurora, Colorado, solicitând pedeapsa cu moartea pentru cei care ucid cetățeni americani, intensificând retorica anti-imigrație, informează Reuters și hotnews.

Flancat de postere cu presupuși membri ai bandei venezuelene Tren de Aragua, Trump a mai spus că, dacă va fi ales, va lansa o „Operațiune Aurora” la nivel național pentru a-i viza pe membrii bandei.

Trump, candidatul republican la președinție, și-a înăsprit vizibil retorica anti-imigrație în ultimele săptămâni ale campaniei electorale, în care își propune să o învingă pe candidata democrată Kamala Harris. Imigrația ilegală este una dintre principalele preocupări ale alegătorilor, iar Trump este văzut de majoritatea americanilor drept persoana cea mai în măsură să abordeze această problemă, arată sondajele de opinie.

„Solicit pedeapsa cu moartea pentru orice imigrant care ucide un cetățean american sau un ofițer de poliție”, a declarat Trump în aplauzele puternice ale unei mulțimi mari de susținători.

Trump a propus deja o extindere a pedepsei cu moartea pentru alți infractori, inclusiv pentru persoanele condamnate pentru trafic sexual de femei și copii. Aproape jumătate dintre statele americane interzic pedeapsa cu moartea. Deși există o pedeapsă federală cu moartea, aceasta este rar utilizată, potrivit Centrului de informare privind pedeapsa cu moartea, un grup non-profit. O extindere a infracțiunilor eligibile ar necesita un act al Congresului Statelor Unite.

Una dintre caracteristicile celei de-a treia campanii prezidențiale a lui Trump a fost concentrarea sa asupra a ceea ce el numește „criminalitatea imigranților”, chiar dacă studiile academice arată că imigranții nu comit infracțiuni într-o rată mai mare decât americanii. Campania lui Harris nu a răspuns imediat la o cerere de comentarii referitoare la propunerea privind pedeapsa cu moartea.

Vicepreședintele Harris și-a înăsprit poziția privind securitatea frontierelor după ce a devenit candidatul democrat în august și îl acuză pe Trump că a contribuit la înăbușirea unui proiect de lege bipartizan privind securitatea frontierelor în Congres la începutul acestui an. În timpul dezbaterii prezidențiale cu Harris din 10 septembrie, Trump a afirmat că membrii Tren de Aragua controlau mai multe complexe de apartamente dărăpănate din Aurora – afirmații respinse de oficialii orașului.

La mitingul de vineri, el a reiterat promisiunea de a se concentra pe aplicarea legii în Aurora dacă va fi reales.

„Voi salva Aurora și fiecare oraș care a fost invadat și cucerit”, a spus Trump. „Îi vom pune pe acești criminali vicioși și însetați de sânge în închisoare sau îi vom da afară din țara noastră”.

În pofida declarațiilor dramatice ale lui Trump, menite să trezească alegătorii, niciun oraș din America nu a fost cucerit de migranți. Primarul din Aurora, Mike Coffman, un republican, a declarat înainte de miting că „îngrijorările cu privire la activitatea bandelor venezuelene au fost extrem de exagerate” și l-a invitat pe Trump să viziteze orașul.

Verde-n ochi: Apostoli ai minciunii și războiului. Cum unii preoți au devenit propagandiști cu crucea în mână
Cutia Neagră
Cutia Neagră
De unde vin milioanele pentru destabilizări și cine își va asuma consecințele? De ce unor politicieni le este frică de integrarea în Uniunea Europeană? /Vom mai avea surprize până la alegeri? Cine ar putea fi exclus din cursa prezidențială? Cine sunt candidații care au ajuns în vizorul poliției și procurorilor?
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Verde-n ochi: Pensii de lux în UE vs. sărăcia pensionarilor din Republica Moldova și Rusia. Noua ediție Verde-n ochi cu Mariana Rață este despre pensii. În ultima perioadă, am discutat cu mai mulți pensionari de la noi. Toți ei se plâng de pensia mică pe care o primesc. O bătrânică din Cantemir cu greu își stăpânea lacrimile în timp ce îmi vorbea despre pensia ei de 1200 de lei, din care cu greu se descurcă singură. Femeia întreba disperată când se vor mări pensiile și pentru bătrânii noștri necăjiți?
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP), Viorel Cernăuțeanu, este invitatul emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa. Fiecare din noi își dorește o viață mai bună pentru copiii săi. Bogații din Rusia nu sunt o excepție. Principala destinație de trai a odraslelor oamenilor din anturajul lui Putin sunt țări din Europa de Vest și SUA. Unde se bucură de educație de top, viață de lux și rețele globale de afaceri. Lista oligarhilor și demnitarilor ruși cu familii și proprietăți în Occident, inclusiv în Uniunea Europeană, este foarte lungă. Semn că, dincolo de ce le spun ei oamenilor de la televizor despre degradarea Occidentului, ceea ce au ei mai drag – familiile și banii, țin tocmai în această parte a lumii. Acolo unde există siguranță, cultură și progres. 
Cutia Neagră
Cutia Neagră
În noul editorial „Verde-n ochi” cu Mariana Rață aflăm de ce corupții și criminalii se tem de Uniunea Europeană și se opun procesului de integrare a Republicii Moldova în UE. Principalul motiv este frica de pușcărie. În UE, politicienii corupți se tem de procurori și judecători. În Rusia, lucrurile stau pe dos. În momentul în care țara noastră va deveni membră a UE, marii corupți din Moldova nu vor mai putea scăpa de pușcărie decât refugiindu-se în Rusia sau Africa. Cel mai dureros pentru ei însă este că vor pierde toate bunurile obținute prin fraudă: case luxoase, mașini scumpe, avioane, iahturi, conturile bancare ticsite cu bani furați de la noi.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Președintele Parlamentului, Igor Grosu este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Noua ediție „Verde-n ochi” cu Mariana Rață este despre una dintre cele mai importante manipulări folosite de cei care sunt împotriva apropierii Republicii Moldova de Uniunea Europeană.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Interviu exclusiv cu fostul președinte al Republicii Moldova, Nicolae Timofti. /Detalii din culisele luptei politice cu Plahotniuc, dar și despre confruntarea cu Putin.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin și toată propaganda Moscovei
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi este prima invitată a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață din noul sezon.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Cutia Neagră cu Mariana Rață revine cu un nou sezon la TV8. Mai multe discuții despre cele mai importante subiecte, aflați în curând.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Facem totalurile evenimentelor politice, dar și pronosticuri pentru toamnă. /Invitații de astăzi ai emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață sunt analiștii politici: Igor Boțan și Vlad Kulminski.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ce se întâmplă în structurile subordonate la Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova? La ce nivel a ajuns criminalitatea în Republica Moldova? Despre killerii pe trotinete, atacuri armate în plină stradă și reglările de conturi între grupări criminale vorbim astăzi cu ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, la Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Bătrîncea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vrem în Uniunea Europeană, dar cât de pregătiți suntem să adoptăm reforme și politici complicate și nepopulare? Drumul spre UE intră pe un făgaș birocratic. Când vom începe să avem fonduri europene, drumuri moderne și salarii ca în UE? Despre asta vorbim azi la Cutia Neagră! Invitați: Doina Gherman, vicepreședintele Parlamentului; Iulian Groza, director executiv Institutul pentru Politici și Reforme Europene.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Rusia pregătește provocări pentru a deturna alegerile din toamnă din Republica Moldova. Miza o reprezintă stoparea procesului de integrare în UE. Ce mijloace și personaje vor fi folosite? Cum se pot apăra instituțiile de stat? Discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Vadim Pistrinciuc, director executiv IPIS; Anatol Țăranu, analist politic.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Securitatea Republicii Moldova, pusă tot mai des la încercare înaintea alegerilor din toamnă. Care este miza și ce riscuri ne pasc, dar și cum sancționăm politicienii și partidele care fac jocul altor state - analizăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Grigore Novac, deputat BCS; Andrian Cheptonar, deputat PAS.

TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni jurnalist TV8.md, reporter TV sau editor video
TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni jurnalist TV8.md, reporter TV sau editor video
/PROMO/ Copiii, în capcana pedofililor. Cum prevenim abuzurile - sâmbătă, la „Moldova gândește”
/PROMO/ Copiii, în capcana pedofililor. Cum prevenim abuzurile - sâmbătă, la „Moldova gândește”
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Secretele lui Vasile Tarlev, Bitcoinul Nataliei Morari și cine stă în spatele Victoriei Furtună
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Secretele lui Vasile Tarlev, Bitcoinul Nataliei Morari și cine stă în spatele Victoriei Furtună
/VIDEO/ „Votând pentru UE, votați pentru război”: Cine seamănă falsuri și pune semnul „egal” între UE și NATO
/VIDEO/ „Votând pentru UE, votați pentru război”: Cine seamănă falsuri și pune semnul „egal” între UE și NATO
Fata de 14 ani din Ungheni, găsită după două săptămâni de la dispariție. Starea minorei
Fata de 14 ani din Ungheni, găsită după două săptămâni de la dispariție. Starea minorei

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.