Război în Ucraina, ziua 577. Ceasul Apocalipsei și capcana pentru crabi! General: "Marea reușită a ofensivei urmează"

Cele mai noi producții pe Netflix în august 2023: Acțiune, horror cu zombi și animații captivante /P/

23 august 2023, ora 08:41

Lunile calde de august sunt ideale pentru a savura serialele tale favorite sau cele mai noi producții pe Netflix. În colaborare cu brandul de televizoare inteligente KIVI, te ajutăm să alegi ce să vezi în această lună.

Indiferent de tipul de divertisment pe care îl preferi - fie că sunt filme de spionaj, seriale epice sau documentare sportive - un televizor cu ecran mare și calitate vizuală superioară este creat pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. 

Televizoarele inteligente KIVI produse în Europa sunt dotate cu tehnologii de ultimă oră care îmbunătățesc calitatea imaginii. Tehnologiile Ultra Clear și Super Contrast Control optimizează fiecare cadru, sporind claritatea și contrastul. 

Cu tehnologia HDR, imaginea pe ecranul unui televizor inteligent KIVI este la fel de vibrantă și detaliată ca în realitate. După certificarea din 2020, KIVI a devenit partener oficial Netflix, asigurând funcționalitate optimă a aplicației și oferind un buton dedicat pe telecomandă pentru acces rapid.

Optează pentru dimensiunea ecranului pe care ți-o dorești, cum ar fi impresionantul KIVI 65U750NB de 65 de inch, și descoperă cele mai noi titluri.

Mark Cavendish: Niciodată nu e destul

Pentru fanii dramei sportive, acest film este un must-see: prezintă ascensiunea, căderea și "renașterea" celui mai rapid, eficient și faimos ciclist al lumii, Mark Cavendish. În 2016, Cavendish a fost desemnat cel mai bun ciclist din lume, însă drumul spre această victorie a fost unul presărat cu obstacole: cinci ani dificili, marcați de accidentări, boli și momente de depresie. Cu toate acestea, după o pauză îndelungată, el a revenit și a șocat lumea cu performanța sa remarcabilă din Turul Franței din 2021. Secvențele documentare din cursă sunt captivante și, atunci când sunt redate pe televizoarele moderne KIVI, oferă o experiență cât mai apropiată de realitate. Cu ajutorul modului MEMC activat, televizorul completează automat cadrele din filme și emisiuni TV, aducând redarea video la 120 de cadre pe secundă. Aceasta este o caracteristică deosebit de valoroasă atunci când urmărim transmisiuni sportive sau scene dinamice din filme.

Zombieverse

Comedia-thriller se desfășoară în Seulul viitorului. Un virus ce transformă oamenii în zombi lovește puternic orașul. Care dintre personaje va reuși să păcălească răul, să treacă prin încercări grele și să supraviețuiască? Combinând elemente de horror, comedie și emisiuni de realitate, "Zombieverse" aduce aminte, într-un fel, de "Jocul Caldăruței". Și e de la sine înțeles că vizionarea unui film de groază pe un ecran mare și de calitate, precum cel al televizorului KIVI 65U750NB, intensifică suspansul.

Painkiller

Pentru iubitorii de seriale TV inspirate din evenimente reale, mai ales din evenimente criminale autentice, "Painkiller" este o alegere de neratat. Acesta aduce în prim-plan evenimentele recente care au zguduit Statele Unite: epidemia de opioiduri și scandalul legat de Oxycodone, afectând milioane de americani. Inspirat din cartea de succes "Painkiller: An Empire of Deception and the Origins of America's Opioid Epidemic" scrisă de Barry Meyer, serialul îi are în rolurile principale pe Matthew Broderick și Taylor Kitsch. Este interesant de observat că Broderick, de obicei perceput ca un actor cu o prezență dulce și pozitivă, interpretează rolul principal negativ: personajul său, Richard Sackler, este conducătorul companiei farmaceutice Purdue Pharma, care a văzut în opioide o sursă de profit într-o perioadă de criză.

Inima de piatră

Unul dintre principalele motive pentru care merită să urmărești acest film de acțiune este duo-ul impresionant format din Gal Gadot, cunoscută pentru rolul său ca Wonder Woman, și Jamie Dornan, celebritatea din spatele personajului Christian Grey din "50 de umbre ale lui Grey". Gal Gadot o întruchipează pe Rachel Stone, un agent secret de la CIA. Dar Stone nu este un simplu agent, ci face parte din enigmaticul grup Charter de spioni de elită. Acești agenți, lipsiți de orice afilieri politice sau naționale, colaborează pentru a păstra pacea într-o lume plină de tumult. Pentru a-și atinge obiectivele, se bazează pe o resursă misterioasă numită "Inima".

Dornan joacă alături de Stone în rolul Agentului Parker. Plin de acțiune, cu lupte palpitante și eroi dornici să salveze lumea, acest film este perfect pentru a încheia luna de vară în forță. Iar tehnologia MEMC, care permite procesorului să optimizeze calitatea imaginii prin ajustarea ratei de cadre, în special în scenele dinamice, sporește cu siguranță experiența vizuală.

Regele Maimuță

Nicio vară nu e completă fără desene animate captivante pentru întreaga familie, care să provoace râsete și să lase loc discuțiilor și împărtășirii impresiilor după vizionare. "Regele Maimuță" este o comedie animată plină de acțiune, având în centru o maimuță carismatică și bâta sa magică. Aventura ei? A înfrunta 100 de demoni, excentricul Rege Dragon și, mai presus de toate, propriul său ego, cel mai mare adversar. Povestea este inspirată dintr-un vechi mit chinezesc.

Nu Ești Invitat/ă la Bat Mitzvah-ul Meu!

Stacey Friedman și Lydia Rodriguez Katz sunt două prietene apropiate care și-au dorit dintotdeauna să celebreze un Bat Mitzvah memorabil. Însă planurile lor iau o întorsătură neașteptată când amândouă se îndrăgostesc de același băiat. 

Filmul devine o adevărată reuniune de familie pentru celebra vedetă Adam Sandler, care este și producătorul peliculei: el îl interpretează pe Danny, tatăl lui Stacey Friedman; soția sa din viața reală, Jackie Sandler, o joacă pe Gaby Rodriguez Katz, mama lui Lydia; iar fiicele lor, Sunny și Sadie, le interpretează pe Stacey și Ronnie Friedman. Premiera este programată pentru data de 25 august.

Pentru mai multe lansări și anunțuri, accesează aplicația Netflix de pe televizorul sau dispozitivul tău. Dacă deții un televizor KIVI, descoperă cele mai recente noutăți în KIVI Media.

/PROMO/ Moldova gândește: Epopeea brățărilor electronice. De ce o singură companie a câștigat toate cele cinci licitații
/PROMO/ Moldova gândește: Epopeea brățărilor electronice. De ce o singură companie a câștigat toate cele cinci licitații
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
Război în Ucraina, ziua 576: Atac în Crimeea, ajutor din Vest și promisiunea lui Zelenski! Iohannis: 3 condiții pentru victorie
/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 576: Atac în Crimeea, ajutor din Vest și promisiunea lui Zelenski! Iohannis: 3 condiții pentru victorie
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
Doi șefi pe un singur scaun la INP: Unul e proaspăt-numit, altul a fost repus recent în funcție. Ce spune Ministerul Justiției
/VIDEO/ Doi șefi pe un singur scaun la INP: Unul e proaspăt-numit, altul a fost repus recent în funcție. Ce spune Ministerul Justiției

/VIDEO/ Campania aniversară Kaufland Moldova: „De 4 ani ne străduim de patru ori mai mult”! /P/

22 septembrie 2023, ora 13:20

Pe 26 septembrie, Kaufland marchează 4 ani în Republica Moldova! Cu această ocazie, va fi lansată campania aniversară - „De 4 ani ne străduim de patru ori mai mult!” Conceptul campaniei vine să sublinieze misiunea Kaufland Moldova – să facă viața clienților săi mai bună, prin tot ceea ce le oferă, fie că vorbim de produse de calitate, prospețime, varietate și prețuri reduse sau dacă vorbim de amabilitate și servicii pentru clienți - pentru a asigura o experiență de cumpărături plăcută și rapidă. În acest fel, ne străduim să fim cât mai aproape de clienții noștri și să le mulțumim pentru că de 4 ani sunt alături de noi! 

Numărăm 4 ani de performanță și dedicare, 4 ani de provocări și reușite. În tot acest timp, am fost aici pentru a le oferi clienților noștri exact ceea ce au nevoie. Totodată, continuăm să extindem parteneriatele cu producătorii moldoveni și ne bucură că, prin proiectele noastre sociale contribuim la un „mâine” mai bun. Toate acestea sunt posibile datorită oamenilor din Kaufland. Sunt mândră de echipa noastră, alături de care am ajuns să fim o familie. Cuvintele de apreciere sunt adresate tuturor colegilor din magazine, care, prin munca lor neobosită, scriu zi de zi povestea Kaufland Moldova”, a menționat Dona Răpciugă, Director Executiv Kaufland Moldova.

Campania aniversară se va desfășura în perioada 21 septembrie - 15 noiembrie, vizibilă în toate mediile de comunicare – TV, online, revistă săptămânală, în magazine, materiale de PR și OOH). 

De asemenea, în cadrul campaniei va fi organizată o tombolă generoasă, zeci de activări și premii zilnice pentru clienții Kaufland care au sau își vor instala aplicația Kaufland Card. 

Primul pas pe care trebuie să-l faci este să-ți activezi participarea la tombolă în secțiunea „Cupoane pentru mine” din Kaufland Card digital, apăsând butonul „+ Activează“. Pasul doi este să faci cumperi de minimum 200 de lei și să scanezi de fiecare dată Kaufland Card. 

Iată care sunt premiile pe care Kaufland le va oferi la aniversarea sa: 

4444 de produse gratuite, 444 de vouchere de cumpărături a câte 400 de lei, 44 de vouchere de cumpărături a câte 1600 lei și premiul cel mare - 4 automobile Dacia Duster 4x4.

De asemenea, stickerul aniversar lipit pe mașină, le poate aduce clienților vouchere de cumpărături de 400 de lei fiecare și alte surprize pe care clienții sunt invitați să le descopere atât în magazine, cât și pe site-ul kaufland.md/ro/noutati/tombola.html.

Amintim că, pe 26 septembrie 2019, Kaufland Moldova a deschis primele sale două magazine în Municipiul Chișinău, situate în sectorul Botanica și Ciocana. În prezent, rețeaua  numără 9 magazine în Republica Moldova.

Despre Kaufland Moldova 

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 9 de magazine în Republica Moldova. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.md. 

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.md   

Tragedie la Călărași: Un bărbat a ars de viu în propria casă. Pompierii au reușit să stingă flăcările abia peste două ore
Tragedie la Călărași: Un bărbat a ars de viu în propria casă. Pompierii au reușit să stingă flăcările abia peste două ore
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
/EXCLUSIV/ Va plăti Guvernul despăgubiri după anularea programului „cetățenie prin investiții”? Precizările Ministerului Economiei
/EXCLUSIV/ Va plăti Guvernul despăgubiri după anularea programului „cetățenie prin investiții”? Precizările Ministerului Economiei
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
/PROMO/ Moldova gândește: Epopeea brățărilor electronice. De ce o singură companie a câștigat toate cele cinci licitații
/PROMO/ Moldova gândește: Epopeea brățărilor electronice. De ce o singură companie a câștigat toate cele cinci licitații
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram