Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 932: Răspuns urgent, crime de război și avion doborât! Consilierul lui Putin amenință nuclear

Tot ce trebuie să știi despre Smart TV-urile KIVI: tehnologie, design, sistem de operare și sunet /P/

missing
25 octombrie 2023, ora 09:44

Care sunt criteriile esențiale de care trebuie să ții cont atunci când îți cumperi un televizor inteligent nou? Astăzi, vom analiza exemplul KIVI, un dezvoltator european de televizoare inteligente care produce modele cu dimensiuni cuprinse între 24'' și 65'' și se încadrează în segmentul de prețuri medii. 

Aspectul contează

Primul lucru pe care îl observăm atunci când alegem un televizor nou este designul. Minimalismul este o tendință care a dominat piața în ultimul deceniu și va rămâne în top pentru mult timp. Anume pe el s-au bazat designerii KIVI atunci când au creat noua gamă de televizoare. 

KIVI smart TVs sunt fără rame și cu piciorușe practic invizibile. Partea vizibilă a ramelor laterale are doar 2.6 mm lățime, astfel încât atenția telespectatorului este concentrată doar la ceea ce se întâmplă pe ecran. Piciorușele din metal, deși sunt subțiri și elegante, oferă un suport sigur și stabil ecranului.

Pentru televizoarele montate pe perete, KIVI oferă o gamă proprie de suporturi care permit utilizatorilor să fixeze televizoarele în mod securizat sau să rotească panoul și să regleze unghiul de înclinare. Suporturile sunt mici ca dimensiune, dar pot ține o greutate de 30-50 kg.

Televizoarele inteligente KIVI sunt disponibile în culoarea neagră, o culoare clasică atemporală pentru producătorii de electrocasnice. Sunt însă și modele în culoarea albă, pentru cei care doresc să adauge eleganță designului casei și să încadreze armonios ecranul în interioarele luminoase și moderne. 

Sistem de operare licențiat 

Un sistem de operare oficial îți oferă siguranța că televizorul va funcționa fără încetiniri și blocaje și va suporta toate tipurile de conținut și aplicații disponibile pentru televizoarele inteligente. De multe ori, firmware-ul neoficial nu poate fi actualizat, ceea ce încetinește performanța televizorului și îl poate face potențial vulnerabil la atacuri cibernetice și viruși. În plus, multe aplicații necesită cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru a funcționa corect.

Televizoarele inteligente KIVI rulează pe sistemele de operare AndroidTV 9 și AndroidTV 11,  cu opțiunea de a face upgrade la versiunile următoare. Acest lucru oferă utilizatorilor acces la peste 10 mii de aplicații și programe disponibile în Google Store. 

Aceste sisteme de operare se sincronizează, de asemenea, cu toate gadgeturile Android din casă și cu sistemul Google Home. Alte avantaje includ redarea instantanee a conținutului de pe smartphone folosind Chromecast și control vocal prin intermediul Google Assistant.

Calitatea imaginii și a ecranului

Atunci când alegem un televizor nou, criteriul principal este afișajul și specificațiile tehnice ale acestuia. Gama KIVI smart TVs  include televizoare cu toate opțiunile de rezoluție: HD, FullHD și UltraHD. Producătorul oferă o garanție de 3 ani pentru ecran.

KIVI utilizează un nou chipset care este cu 30% mai puternic decât media pieței. Acest lucru face posibilă integrarea tehnologiilor de îmbunătățire a imaginii în televizoare, chiar dacă calitatea originală a conținutului nu este foarte înaltă. Chiar și filmele vechi, filmate pe peliculă, vor fi redifuzate în calitate digitală.

Tehnologiile de îmbunătățire a imaginii prelucrează detaliile, le fac mai clare și mai luminoase. În plus, televizorul activează automat aceste funcții atunci când recunoaște formatul conținutului difuzat. De exemplu, atunci când Smart TV identifică un conținut HDR, acesta schimbă setările curente pentru a afișa o imagine mai calitativă.

Tehnologia MEMC completează cadrele lipsă pentru a face conținutul mai fluid și detaliile mai clare. Aceasta este necesară, în special, în scenele cu mișcare rapidă.

Tehnologia Ultra Clear asigură ca imaginea să fie detaliată și îmbunătățește conținutul de calitate scăzută, astfel încât să pară că a fost creat în rezoluție 4K. 

Tehnologia Max Vivid crește luminozitatea și reglează saturația culorilor. Iar tehnologia Super Contrast Control este responsabilă de zonele întunecate ale imaginii: ajustează contrastul local, în locurile potrivite, și vă permite să vedeți detalii în scenele întunecate.


 

Sunet de înaltă calitate 

Pe lângă calitatea imaginii, experiența utilizatorului depinde și de sunetul pe care televizorul inteligent KIVI îl furnizează. Nu este nevoie să cumpărați o boxă separată: televizoarele inteligente KIVI sunt echipate cu un sistem integrat de difuzoare. Acesta completează imaginea perfectă cu un sunet deosebit datorită tehnologiei de procesare Dolby Audio, care ajustează volumul sunetului în timp real în scenele dinamice și egalează volumul vocii. În plus, sistemul de difuzoare are setări preconfigurate ale sunetului, care se potrivesc cu tipul de conținut difuzat, fie că este vorba despre un film de acțiune, un concert, un joc sau o emisiune.

Pentru a afla prețurile televizoarelor, vizitați site-ul Ultra - partenerul KIVI. 

Despre KIVI

KIVI este o companie internațională înființată în anul 2016, cu sediul în Budapesta. Principalul său domeniu de activitate constă în dezvoltarea și producerea de televizoare inteligente, cu distribuție în Europa și Asia. Departamentul Research & Development este localizat în Ucraina și China. Până în prezent, KIVI a vândut peste 1,5 milioane de dispozitive. 

KIVI este un partener certificat al Google și Netflix.

https://kivismart.com/

/P/ Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul APP, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Este unul dintre cei mai vizibili și vocali bloggeri pro-Kremlin din Moldova. A servit tuturor oligarhilor apropiați puterii, iar acum promovează activ agenda lui Ilan Șor. În ultimii ani, Gabriel Călin a făcut mai multe achiziții importante. Ce îl leagă pe Gabriel Călin de interesele Kremlinului și ce bunuri și-a procurat, aflați de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai mulți tineri moldoveni au fost folosiți în ultimul an într-o campanie amplă de destabilizare a opiniei publice din Moldova și din Franța. Executorii au conexiuni directe cu protestele organizate la Chișinău de Partidul Șor. Iar scenariile poartă semnătura serviciilor secrete rusești. „Pionii FSB pe axa Chișinău-Paris”, o investigație transfrontalieră realizată de Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Andrei Năstase /16.06.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
INTERVIU EXCLUSIV cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii la Chișinău, FERN HORINE.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Munca în Guvern poate aduce venituri de milioane. Mai mulți secretari de stat și șefi de direcții câștigă din salarii și indemnizații mai mult decât primele persoane în stat la un loc. Cine sunt și unde lucrează funcționari cu cele mai mari venituri, aflați la Cutia Neagră Plus.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Cum prindem ultimul tren al reformelor în justiție
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O decizie a Procuraturii Anticorupție din perioada lui Alexandr Stoianoglo a deschis calea pentru 11 judecători implicați în Laundromat să ceară despăgubiri de milioane de la stat. Despăgubirile au fost dictate de instanță chiar dacă mulți dintre ei sunt judecați încă pe alte dosare.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O rețea internațională de partide extremiste pro-ruse din Uniunea Europeană au legat de curând o colaborare cu Partidul Renaștere, asociat lui Ilan Șor. La evenimentul comun, organizat în Bulgaria, a participat și controversatul politician găgăuz Victor Petrov. Asta chiar dacă se află în lista de sancțiuni a Uniunii Europene și a primit interdicție de călătorie în UE. Despre conexiunile din UE ale agenților de influență rusească din Moldova, aflați într-o nouă anchetă de la „Cutia Neagră PLUS”!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Multimilionari ruși, interesați de cetățenia moldovenească. Scheme de corupție la obținerea permiselor auto. Șeful Agenției Servicii Publice, Mircea Eșanu, face dezvăluiri incendiare la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Fostul șef de la Calea Ferată, Oleg Tofilat /14.04.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai multe familii din Chișinău se plâng că au plătit zeci de mii de euro pentru apartamente care însă au ajuns în proprietatea altor persoane. Printre păgubiți se regăsește și un fost viceprimar al Capitalei. Schema imobiliară implică nume cunoscute din business, sistemul judecătoresc și Uniunea administratorilor autorizați.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Ce fac autoritățile ca să atragă investitori străini în Moldova și cum îi susținem pe cei deja prezenți, discutăm la Cutia Neagră PLUS. Invitați: Natalia Bejan, director Agenția pentru Investiți și Dumitru Vicol, analist financiar.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Detalii exclusive din dosarul fraudei bancare! 26 de milioane de lei sustrași din Banca de Economii prin firma lui Vlad Andronachi, cheltuiți pe imobile, mașini, studii la Cambridge și tratament la o clinică de lux din Elveția.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Preşedintele Consiliului Superior al Procurorilor, Dumitru Obadă, este invitatul de astăzi la Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.

Seceta de anul acesta, urmată de scumpiri la produsele agricole? Cea mai complicată situație, legată de recolta de sfeclă de zahăr
Seceta de anul acesta, urmată de scumpiri la produsele agricole? Cea mai complicată situație, legată de recolta de sfeclă de zahăr
/PROMO/ Ex-președintele Nicolae Timofti - invitatul special al emisiunii „Cutia Neagră” cu Mariana Rață
/PROMO/ Ex-președintele Nicolae Timofti - invitatul special al emisiunii „Cutia Neagră” cu Mariana Rață
/VIDEO/ Tragedie la Ungheni: Un copil de 2 ani a căzut în puțul unui lift. E în stare extrem de gravă
/VIDEO/ Tragedie la Ungheni: Un copil de 2 ani a căzut în puțul unui lift. E în stare extrem de gravă
/PROMO/ „Secretul banilor” la TV8: Cum să luăm decizii inteligente pentru un viitor financiar mai sigur
/PROMO/ „Secretul banilor” la TV8: Cum să luăm decizii inteligente pentru un viitor financiar mai sigur
Copil de 4 ani, lovit de automobil, pe o zebră din Chișinău. Ce spune poliția
Copil de 4 ani, lovit de automobil, pe o zebră din Chișinău. Ce spune poliția

Artima: Mentenanța preventivă, avantajul strategic pentru performanță maximă /P/

missing
11 septembrie 2024, ora 13:08

Te-ai întrebat vreodată de ce un ceas Rolex este considerat unul dintre cele mai scumpe și prestigioase din lume în timp ce alte ceasuri, care arată aceeași oră, nu ajung la același nivel? Diferența nu constă doar în funcția de bază — de a indica ora — ci în precizia, atenția la detalii și calitatea materialelor folosite în fiecare etapă a fabricării. Prețul este ceea ce plătești, valoarea și prestigiul este ceea ce primești. 

În afaceri e exact ca în lumea mecanismelor elvețiene, nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării. Fiecare minut de nefuncționare a oricărui proces dintr-un business centru poate costa foarte scump. De aceea, la ARTIMA Business & Lifestyle mentenanța preventivă este un pilon esențial al performanței operaționale, asigurând că fiecare detaliu funcționează impecabil. 

La ARTIMA Business & Lifestyle mentenanța preventivă face parte dintr-un element strategic al performanței operaționale optimizate

De ce multe centre de business promit excelență, dar nu reușesc să mențină acest standard în timp? Răspunsul stă în modul în care își gestionează mentenanța. Managementul preventiv nu este doar o formalitate tehnică, pentru că nu e suficient să ai echipamente de ultimă generație, trebuie să te asiguri că acestea funcționează impecabil în fiecare moment. 

Un ecosistem operațional excelent oferă numeroase beneficii pentru antreprenoriat

  • Siguranța și fiabilitatea continuă 

Echipa profesionistă de mentenanță muncește cu multă sârguință pentru a asigura că toate echipamentele și sistemele funcționează la parametri maximi. Este implementat un grafic stabilit pentru mentenanță, care include inspecții regulate, curățare și reparații planificate, prelungind durata de viață a infrastructurii. Pentru antreprenori, acest lucru înseamnă mai mult decât evitarea problemelor tehnice. Înseamnă siguranță, continuitate și, cel mai important, timp câștigat pentru a se concentra pe ceea ce contează cu adevărat: dezvoltarea afacerii. 

  • Răspuns imediat la orice defecțiune

Echipa de mentenanță colaborează îndeaproape cu furnizorii pentru a fi mereu la curent cu orice detalii tehnice care pot apărea, astfel încât să intervină prompt și eficient pentru a minimiza impactul asupra activităților din centru de business.

  • Asigurarea că toate activitățile de întreținere sunt executate la momentul potrivit

La ARTIMA, fiecare activitate de întreținere este planificată cu precizie, utilizând un sistem computerizat de management al întreținerii dezvoltat intern. Acest sistem permite identificarea echipamentelor care necesită atenție și programarea sarcinilor de întreținere. Astfel, beneficiezi de siguranța că toate activitățile de întreținere sunt executate la momentul potrivit, prevenind posibile probleme și optimizând funcționarea spațiului de lucru.

  •  Echipamente care funcționează optim mai mult timp

Sunt realizate inspecții regulate, curățare și reparații, asigurând că toate sistemele sunt întreținute la standarde înalte și că funcționează la capacitate maximă. Astfel, anticipăm și prevenim orice problemă, înainte ca aceasta să devină un obstacol.

  • Transparență și control

Datorită sistemului computerizat avansat de management al întreținerii, se planifică, programează și urmăresc toate sarcinile de mentenanță preventivă. Astfel, obții transparență și control total asupra tuturor proceselor de mentenanță, cu acces la istoricul și costurile asociate fiecărui echipament, pentru o mai bună gestionare a resurselor.
Fiecare antreprenor care investește în ARTIMA Business & Lifestyle investește într-un mediu de afaceri optimizat, unde toate detaliile sunt gestionate cu precizie, astfel încât să se poată concentra pe ceea ce contează cu adevărat: succesul și creșterea afacerii. 

Pentru a afla mai multe detalii despre ultimele birouri disponibile programează o vizită la str. Calea Ieșilor 6A, apelând numărul de  contact sau accesând site-ul: https://artima.md/

/P/ Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin și toată propaganda Moscovei
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi este prima invitată a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață din noul sezon.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Cutia Neagră cu Mariana Rață revine cu un nou sezon la TV8. Mai multe discuții despre cele mai importante subiecte, aflați în curând.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Facem totalurile evenimentelor politice, dar și pronosticuri pentru toamnă. /Invitații de astăzi ai emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață sunt analiștii politici: Igor Boțan și Vlad Kulminski.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ce se întâmplă în structurile subordonate la Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova? La ce nivel a ajuns criminalitatea în Republica Moldova? Despre killerii pe trotinete, atacuri armate în plină stradă și reglările de conturi între grupări criminale vorbim astăzi cu ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, la Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Bătrîncea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vrem în Uniunea Europeană, dar cât de pregătiți suntem să adoptăm reforme și politici complicate și nepopulare? Drumul spre UE intră pe un făgaș birocratic. Când vom începe să avem fonduri europene, drumuri moderne și salarii ca în UE? Despre asta vorbim azi la Cutia Neagră! Invitați: Doina Gherman, vicepreședintele Parlamentului; Iulian Groza, director executiv Institutul pentru Politici și Reforme Europene.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Rusia pregătește provocări pentru a deturna alegerile din toamnă din Republica Moldova. Miza o reprezintă stoparea procesului de integrare în UE. Ce mijloace și personaje vor fi folosite? Cum se pot apăra instituțiile de stat? Discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Vadim Pistrinciuc, director executiv IPIS; Anatol Țăranu, analist politic.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Securitatea Republicii Moldova, pusă tot mai des la încercare înaintea alegerilor din toamnă. Care este miza și ce riscuri ne pasc, dar și cum sancționăm politicienii și partidele care fac jocul altor state - analizăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Grigore Novac, deputat BCS; Andrian Cheptonar, deputat PAS.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Invitatul din această seară a emisiunii Cutia Neagră este președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
A început febra pregătirilor pentru alegerile și referendumul din toamnă. Cât de pregătiți suntem pentru votul prin corespondență, dar și cum putem face față provocărilor - discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Iurie Ciocan, fost președinte CEC; Pavel Postică, vicepreședinte CEC.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
EXCLUSIV: Interviu pe sfârșit de mandat cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent D. Logsdon. Detalii neștiute despre război, amenințări, reforma justiției, dar și noul sediu al ambasadei SUA.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, este invitata de astăzi a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Viceprim-ministra pentru integrare europeană, Cristina Gherasimov, este invitata de astăzi a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, este invitata de astăzi a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Educației și Cercetării, Dan Perciun este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Trădare de țară? Fugarul Ilan Șor și-a adunat aliații la Moscova și i-a trimis acasă cu MILIOANE DE DOLARI. Cum urmau să fie folosiți banii, dar și ce pericole ne poate aduce “Pobeda” de la Moscova - analizăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață.

/VIDEO/ Flăcări într-un apartament din Chișinău: Sunt doi morți și un rănit. Pompierii au intervenit în forță
/VIDEO/ Flăcări într-un apartament din Chișinău: Sunt doi morți și un rănit. Pompierii au intervenit în forță
/PROMO/ Ex-președintele Nicolae Timofti - invitatul special al emisiunii „Cutia Neagră” cu Mariana Rață
/PROMO/ Ex-președintele Nicolae Timofti - invitatul special al emisiunii „Cutia Neagră” cu Mariana Rață
„Au întrunit criteriile de eligibilitate”. Toți cei patru candidați la șefia PCCOCS, admiși la proba interviului
„Au întrunit criteriile de eligibilitate”. Toți cei patru candidați la șefia PCCOCS, admiși la proba interviului
/PROMO/ „Secretul banilor” la TV8: Cum să luăm decizii inteligente pentru un viitor financiar mai sigur
/PROMO/ „Secretul banilor” la TV8: Cum să luăm decizii inteligente pentru un viitor financiar mai sigur
/VIDEO/ #VreauÎnEuropa. Jurnalista TV8 Natalia Ghețu: „UE înseamnă șansa de a trăi în pace, înseamnă oportunități și dezvoltare”
/VIDEO/ #VreauÎnEuropa. Jurnalista TV8 Natalia Ghețu: „UE înseamnă șansa de a trăi în pace, înseamnă oportunități și dezvoltare”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.