Război în Ucraina, ziua 346: Mall bombardat și embargo pentru Rusia. Zelenski: "Vom lupta pentru a păstra fortăreața Bahmut"

/HOROSCOP/ Gândurile Capricornilor se limpezesc, iar Gemenilor le vine inima la loc: Ce prezic astrele celor 12 zodii

18 ianuarie 2023, ora 08:18

Fecioarele ar putea descoperi că au puterea de a trece peste anumite neplăceri provocate de cei dragi. Gândurile Capricornilor se limpezesc, iar Gemenilor le vine inima la loc.

Horoscop Berbec – 18 ianuarie 2023: Este o zi bună, presărată cu numeroase momente de limpezire a unor probleme spinoase. Vei avea ocazia să-ți revii, după o perioadă mai întunecată, pe care ai suportat-o destul de greu.

Horoscop Taur – 18 ianuarie 2023: Revii la gânduri mai bune despre viitor sau lași deoparte viitorul, pentru alte ocazii, mai fericite. Este o idee excelentă să te ocupi de prezent, de problemele care s-au aglomerat și s-au complicat. 

Horoscop Gemeni – 18 ianuarie 2023: Îți vine inima la loc și, pe acest fond benefic, vei avea destule de făcut, în special să repari stricăciuni pe care le-ai provocat în ultima perioadă. S-ar putea să nu fie atât de simplu pe cât ți se pare acum, dar asta contează mai puțin. 

Horoscop Rac – 18 ianuarie 2023: Ar fi bine să lași în urmă motivele de nemulțumire și supărările, ca să nu te trezești cu un bagaj suplimentar, acum, când începe o etapă nouă, ceva mai bună. Poți folosi orice metodă îți este cunoscută, pentru a te elibera de povara trecutului. 

Horoscop Leu – 18 ianuarie 2023: Se face lumină în anumite probleme care te-au tot solicitat, în ultima vreme, de la cele de sănătate, până la eforturile suplimentare, necesare la locul de muncă. Este bine să ai răbdare și să le rezolvi pe toate așa cum se cuvine.

Horoscop Fecioară – 18 ianuarie 2023: Astăzi ai putea descoperi, cu surprindere plăcută, că ai puterea de a trece peste anumite neplăceri provocate de cei dragi sau poate doar de gândurile tale pesimiste, asociate cu aceștia. 

Horoscop Balanță – 18 ianuarie 2023: Încep să se clarifice anumite chestiuni din familie, inclusiv cele mai dureroase dintre ele. Este important să vrei să-ți recuperezi starea de bine, să-ți cauți fericirea, ca să nu te complaci prea mult în suferință. 

Horoscop Scorpion – 18 ianuarie 2023: Astăzi începe o perioadă mai greu de suportat, dacă până acum ai preferat să modifici adevărul, ca să acumulezi un capital de imagine, în ochii unor apropiați. Adevărul începe să iasă la lumină. 

Horoscop Săgetător – 18 ianuarie 2023: Este important să te ții de-ale tale, să îți păstrezi demnitatea în orice situație și să îi lași pe ceilalți să decidă cum să trăiască. Chiar dacă tu nu faci ce fac ei, asta nu înseamnă că ei nu vor face, în continuare, anumite lucruri. 

Horoscop Capricorn – 18 ianuarie 2023: Se limpezesc gândurile tale, în legătură cu orice, în special cu tine, cu interesele și aspirațiile tale. Este o etapă benefică pentru tine, care poate aduce rezultate frumoase, în perioada următoare.

Horoscop Vărsător – 18 ianuarie 2023: Chiar dacă nu mai ai răbdare, ar fi bine să respecți ritmul în care se mișcă lucrurile și să-i lași în pace pe ceilalți, să trăiască așa cum cred ei de cuviință. Dacă ai nevoie de ceva, trebuie să ceri, dar contează foarte mult cum o faci. 

Horoscop Pești – 18 ianuarie 2023: Încet-încet, revii la planurile, dorințele și intențiile pe care le-ai lăsat deoparte, nu cu mult timp în urmă. Este un lucru bun, cu condiția să nu exagerezi, în nicio privință, de exemplu în negocieri sau discuții cu cei din anturajul apropiat.

Sursa: Libertatea

Peste 70 de zile de la dispariția Mădălinei în SUA: Căutarea s-a mutat într-o zonă muntoasă. Ar fi fost zărită mașina mamei
/FOTO/ Peste 70 de zile de la dispariția Mădălinei în SUA: Căutarea s-a mutat într-o zonă muntoasă. Ar fi fost zărită mașina mamei
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
Replici acide! Bolea către Jacot: „Voi nu furați?”. Deputat PAS: „Aberații, cred că Ionesco l-ar invidia la teatrul absurdului”
/VIDEO/ Replici acide! Bolea către Jacot: „Voi nu furați?”. Deputat PAS: „Aberații, cred că Ionesco l-ar invidia la teatrul absurdului”
Bobi, cel mai bătrân câine în viață din toate timpurile: Povestea sa ar fi putut avea un final tragic. Secretul longevității
/VIDEO/ Bobi, cel mai bătrân câine în viață din toate timpurile: Povestea sa ar fi putut avea un final tragic. Secretul longevității
/METEO/ Îmbrăcați-vă călduros și atenție la ghețuș! Va ninge în toată țara, iar temperaturile scad până la -7 grade
/METEO/ Îmbrăcați-vă călduros și atenție la ghețuș! Va ninge în toată țara, iar temperaturile scad până la -7 grade

/HOROSCOP/ Dorințele neîmplinite ale Balanțelor pot exploda, iar Leii vor avea o zi dificilă: Ce prezic astrele celor 12 zodii

04 februarie 2023, ora 09:30

Peștii ar fi bine să-și propună, chiar de dimineață, să rămână calmi, indiferent ce apare și i-ar putea provoca. Dorințele neîmplinite ale Balanțelor pot exploda, iar Leii vor avea o zi dificilă.

Horoscop Berbec – 4 februarie 2023: Vei avea șansa de a-ți face ziua mai frumoasă, dacă vei accepta semnalele subtile care vor veni către tine din partea celor din jur. Dacă vei observa, de exemplu, că cineva nu e atent la ce spui, ar fi bine să te oprești din vorbit.

Horoscop Taur – 4 februarie 2023: Este o zi destul de tensionată, cu numeroase momente în care nu vei înțelege mare lucru din ceea ce se petrece în fața ta. Dar nici nu e cazul să-ți bați capul prea mult, dacă vrei să te odihnești sau să te ocupi de tine. 

Horoscop Gemeni – 4 februarie 2023: Este posibil să percepi într-un fel cu totul diferit propriile planuri, viitorul în ansamblu și să te lași cuprins de un pesimism nejustificat. Chiar dacă situația, în general, ți se pare instabilă, nu ai de ce să o consideri ostilă. 

Horoscop Rac – 4 februarie 2023: S-ar putea să ajungi la un conflict acut între dorințe și posibilități și să alegi să-ți asumi riscuri mari, doar pentru a vedea realizate dorințe care, ce e drept, așteaptă de mult să se împlinească. 

Horoscop Leu – 4 februarie 2023: Este o zi destul de dificilă, dar nu este imposibil să o transformi într-o zi agreabilă și favorabilă ție. Dar pentru asta, va trebui să fii ceva mai discret și mai binevoitor cu toți cei din jur și cu tine.

Horoscop Fecioară – 4 februarie 2023: Vorba lungă nu e bună astăzi, indiferent de context, așa că ar fi bine să scurtezi conversațiile și să îți vezi de treburi, harnic și conștiincios. Este important să îți menții buna dispoziție și să alungi gândurile negre, oricât de mult te-ar atrage. 

Horoscop Balanță – 4 februarie 2023: Dorințele neîmplinite stau să explodeze astăzi și se vor manifesta zgomotos, dincolo de limitele cu care ești obișnuit. Ca să nu transformi această zi în motive de regret, mai târziu, ar fi bine să temperezi orice impuls. 

Horoscop Scorpion – 4 februarie 2023: Poate fi o zi deosebit de dificilă din cauza unor schimbări pe care nu le poți nici măcar influența. Nu sunt, neapărat, neplăcute pentru tine, dar pot genera senzația acută de instabilitate, iar reacțiile tale exagerate să apară din acest motiv. 

Horoscop Săgetător – 4 februarie 2023: Este posibilă o schimbare majoră în programul acestei zile sau o succesiune de schimbări mai mici, dar la fel de supărătoare. Ar fi bine să le tratezi cu bunăvoință pe toate și să urmărești ce rezultate vor apărea, până la final. 

Horoscop Capricorn – 4 februarie 2023: Sunt posibile situații foarte greu de gestionat, din cauză că îți contrazic grav așteptările, de exemplu în relațiile cu cei dragi. Este important să fii conștient de faptul că fiecare are dreptul să ia decizii pentru el, chiar dacă nu se pricepe.

Horoscop Vărsător – 4 februarie 2023: Te vezi nevoit să accepți o schimbare a unor planuri pe care le credeai stabile. Ceea ce te stresează cel mai mult e faptul că vei ajunge să depinzi de alții, ceea ce nu-ți convine deloc, deși e cât se poate de firesc. 

Horoscop Pești – 4 februarie 2023: Ar fi bine să-ți propui, chiar de dimineață, să rămâi calm, indiferent ce apare și ți-ar putea provoca reacții puternice. Dacă vei reuși să rămâi calm, vei reuși să vezi dincolo de perdeaua de fum care ascunde lucrurile bune.

Sursa: Libertatea

/METEO/ Îmbrăcați-vă călduros și atenție la ghețuș! Va ninge în toată țara, iar temperaturile scad până la -7 grade
/VIDEO/ Autocar din Republica Moldova, răsturnat pe o șosea înzăpezită din România: Sunt 3 răniți. Precizările oficiale
/VIDEO/ Autocar din Republica Moldova, răsturnat pe o șosea înzăpezită din România: Sunt 3 răniți. Precizările oficiale
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
Cutia Neagră PLUS: „Sicriul” din Laundromat! Cum a fost îngropat dosarul angajaților BNM. Legătura dintre Tăbîrță și Platon
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: „Sicriul” din Laundromat! Cum a fost îngropat dosarul angajaților BNM. Legătura dintre Tăbîrță și Platon
Peste 70 de zile de la dispariția Mădălinei în SUA: Căutarea s-a mutat într-o zonă muntoasă. Ar fi fost zărită mașina mamei
/FOTO/ Peste 70 de zile de la dispariția Mădălinei în SUA: Căutarea s-a mutat într-o zonă muntoasă. Ar fi fost zărită mașina mamei
Etapa audițiilor live s-a încheiat: Cine sunt cei 10 finaliști care luptă pentru a reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2023
/VIDEO/ Etapa audițiilor live s-a încheiat: Cine sunt cei 10 finaliști care luptă pentru a reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2023
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram