Război în Ucraina, ziua 346: Mall bombardat și embargo pentru Rusia. Zelenski: "Vom lupta pentru a păstra fortăreața Bahmut"

/HOROSCOP/ Peștii trebuie să aleagă ce e bine pentru ei, iar Taurii să fie calmi și răbdători: Ce prezic astrele celor 12 zodii

25 ianuarie 2023, ora 08:30

Racii vor fi ocupați cu problemele de ieri, până când vor observa că nu contează chiar așa de mult să le rezolve pe toate. Peștii trebuie să aleagă ce e bine pentru ei, iar Taurii să fie calmi și răbdători.

Horoscop Berbec – 25 ianuarie 2023: Vei fi tentat să îți încarci programul de astăzi cu tot ce nu ai reușit să faci zilele trecute. Problema principală e că timpul nu-ți permite să te ocupi de toate, nu așa cum trebuie, așa că va trebui să faci, din nou, o selecție.

Horoscop Taur – 25 ianuarie 2023: Poate ar fi mai bine să îți păstrezi răbdarea și calmul, în orice situație și să te organizezi inteligent. Ideea e să-ți duci la îndeplinire ce ai planificat, dar nu cu orice preț, de exemplu cu prețul unor altercații cu apropiații. 

Horoscop Gemeni – 25 ianuarie 2023: Vei avea de ales între a te amesteca în toate și a nu finaliza nimic sau a alege ceea ce e important, ca să știi în ce direcție ar trebui să te concentrezi. Tentația va fi tot acolo, întreaga zi, dar vei avea motive să reziști. 

Horoscop Rac – 25 ianuarie 2023: Prima parte a zilei te poate ține ocupat cu problemele de ieri, până când vei observa că nu contează chiar așa de mult să le rezolvi pe toate. Vei reuși să faci o selecție mai bună, dacă vei asculta ce-ți spune intuiția. 

Horoscop Leu – 25 ianuarie 2023: Cea mai mare parte a energiei se consumă prin discuții, așa că, dacă vrei să faci economie de resurse, va trebui să limitezi interacțiunile de acest fel și să-ți vezi de treburi, cum crezi tu de cuviință.

Horoscop Fecioară – 25 ianuarie 2023: Este o zi bună pentru cei cuminți, cei care își cunosc prioritățile și le respectă. Este o zi potrivită pentru discuții edificatoare cu cei dragi, dar nu și pentru discuții nesfârșite, care nu duc nicăieri. 

Horoscop Balanță – 25 ianuarie 2023: Este important să îți păstrezi răbdarea și să dai dovadă de respect față de cei din jur, indiferent cine sunt aceștia și ce rol au în existența ta. Este o chestiune de respect de sine să te comporți cu delicatețe cea mai mare parte din timp. 

Horoscop Scorpion – 25 ianuarie 2023: Dacă vei reuși să ții sub control impulsurile autoritare, în special în relațiile cu cei dragi, vei avea parte de o zi destul de reușită. Încercările tale de a te impune nu vor aduce rezultatele pe care le urmărești. 

Horoscop Săgetător – 25 ianuarie 2023: Chiar dacă vezi diverse situații care te revoltă, ar fi bine să îi lași pe cei din jur în pace, să-și organizeze viața așa cum cred ei. Dacă ai ceva de spus, ar trebui să creezi condiții favorabile ca să-ți transmiți mesajul. 

Horoscop Capricorn – 25 ianuarie 2023: S-ar putea să te ți se pară că toată lumea e cam agitată și să consideri că nu ți se potrivește acest ritm. Cu siguranță, nimeni nu va avea nimic împotrivă să îți alegi un alt ritm, mai calm și mai ordonat.

Horoscop Vărsător – 25 ianuarie 2023: Există riscul să te obosească toate solicitările care vin din diverse direcții și să simți nevoia să scapi de toate. Poate că soluția cea mai bună nu e să le refuzi pe toate, ci să le selectezi pe cele care contează pentru tine. 

Horoscop Pești – 25 ianuarie 2023: Simți presiunea clarificării unor situații care implică cheltuieli mari, dar nu prea mai ai soluții. Este bine să te asiguri că alegi ce e mai bine pentru tine, în acest moment și, dacă se poate, și pe termen mediu și lung.

Sursa: Libertatea

Peste 70 de zile de la dispariția Mădălinei în SUA: Căutarea s-a mutat într-o zonă muntoasă. Ar fi fost zărită mașina mamei
/FOTO/ Peste 70 de zile de la dispariția Mădălinei în SUA: Căutarea s-a mutat într-o zonă muntoasă. Ar fi fost zărită mașina mamei
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
Replici acide! Bolea către Jacot: „Voi nu furați?”. Deputat PAS: „Aberații, cred că Ionesco l-ar invidia la teatrul absurdului”
/VIDEO/ Replici acide! Bolea către Jacot: „Voi nu furați?”. Deputat PAS: „Aberații, cred că Ionesco l-ar invidia la teatrul absurdului”
Bobi, cel mai bătrân câine în viață din toate timpurile: Povestea sa ar fi putut avea un final tragic. Secretul longevității
/VIDEO/ Bobi, cel mai bătrân câine în viață din toate timpurile: Povestea sa ar fi putut avea un final tragic. Secretul longevității
/METEO/ Îmbrăcați-vă călduros și atenție la ghețuș! Va ninge în toată țara, iar temperaturile scad până la -7 grade
/METEO/ Îmbrăcați-vă călduros și atenție la ghețuș! Va ninge în toată țara, iar temperaturile scad până la -7 grade

/HOROSCOP/ Dorințele neîmplinite ale Balanțelor pot exploda, iar Leii vor avea o zi dificilă: Ce prezic astrele celor 12 zodii

04 februarie 2023, ora 09:30

Peștii ar fi bine să-și propună, chiar de dimineață, să rămână calmi, indiferent ce apare și i-ar putea provoca. Dorințele neîmplinite ale Balanțelor pot exploda, iar Leii vor avea o zi dificilă.

Horoscop Berbec – 4 februarie 2023: Vei avea șansa de a-ți face ziua mai frumoasă, dacă vei accepta semnalele subtile care vor veni către tine din partea celor din jur. Dacă vei observa, de exemplu, că cineva nu e atent la ce spui, ar fi bine să te oprești din vorbit.

Horoscop Taur – 4 februarie 2023: Este o zi destul de tensionată, cu numeroase momente în care nu vei înțelege mare lucru din ceea ce se petrece în fața ta. Dar nici nu e cazul să-ți bați capul prea mult, dacă vrei să te odihnești sau să te ocupi de tine. 

Horoscop Gemeni – 4 februarie 2023: Este posibil să percepi într-un fel cu totul diferit propriile planuri, viitorul în ansamblu și să te lași cuprins de un pesimism nejustificat. Chiar dacă situația, în general, ți se pare instabilă, nu ai de ce să o consideri ostilă. 

Horoscop Rac – 4 februarie 2023: S-ar putea să ajungi la un conflict acut între dorințe și posibilități și să alegi să-ți asumi riscuri mari, doar pentru a vedea realizate dorințe care, ce e drept, așteaptă de mult să se împlinească. 

Horoscop Leu – 4 februarie 2023: Este o zi destul de dificilă, dar nu este imposibil să o transformi într-o zi agreabilă și favorabilă ție. Dar pentru asta, va trebui să fii ceva mai discret și mai binevoitor cu toți cei din jur și cu tine.

Horoscop Fecioară – 4 februarie 2023: Vorba lungă nu e bună astăzi, indiferent de context, așa că ar fi bine să scurtezi conversațiile și să îți vezi de treburi, harnic și conștiincios. Este important să îți menții buna dispoziție și să alungi gândurile negre, oricât de mult te-ar atrage. 

Horoscop Balanță – 4 februarie 2023: Dorințele neîmplinite stau să explodeze astăzi și se vor manifesta zgomotos, dincolo de limitele cu care ești obișnuit. Ca să nu transformi această zi în motive de regret, mai târziu, ar fi bine să temperezi orice impuls. 

Horoscop Scorpion – 4 februarie 2023: Poate fi o zi deosebit de dificilă din cauza unor schimbări pe care nu le poți nici măcar influența. Nu sunt, neapărat, neplăcute pentru tine, dar pot genera senzația acută de instabilitate, iar reacțiile tale exagerate să apară din acest motiv. 

Horoscop Săgetător – 4 februarie 2023: Este posibilă o schimbare majoră în programul acestei zile sau o succesiune de schimbări mai mici, dar la fel de supărătoare. Ar fi bine să le tratezi cu bunăvoință pe toate și să urmărești ce rezultate vor apărea, până la final. 

Horoscop Capricorn – 4 februarie 2023: Sunt posibile situații foarte greu de gestionat, din cauză că îți contrazic grav așteptările, de exemplu în relațiile cu cei dragi. Este important să fii conștient de faptul că fiecare are dreptul să ia decizii pentru el, chiar dacă nu se pricepe.

Horoscop Vărsător – 4 februarie 2023: Te vezi nevoit să accepți o schimbare a unor planuri pe care le credeai stabile. Ceea ce te stresează cel mai mult e faptul că vei ajunge să depinzi de alții, ceea ce nu-ți convine deloc, deși e cât se poate de firesc. 

Horoscop Pești – 4 februarie 2023: Ar fi bine să-ți propui, chiar de dimineață, să rămâi calm, indiferent ce apare și ți-ar putea provoca reacții puternice. Dacă vei reuși să rămâi calm, vei reuși să vezi dincolo de perdeaua de fum care ascunde lucrurile bune.

Sursa: Libertatea

/METEO/ Îmbrăcați-vă călduros și atenție la ghețuș! Va ninge în toată țara, iar temperaturile scad până la -7 grade
/VIDEO/ Autocar din Republica Moldova, răsturnat pe o șosea înzăpezită din România: Sunt 3 răniți. Precizările oficiale
/VIDEO/ Autocar din Republica Moldova, răsturnat pe o șosea înzăpezită din România: Sunt 3 răniți. Precizările oficiale
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
Cutia Neagră PLUS: „Sicriul” din Laundromat! Cum a fost îngropat dosarul angajaților BNM. Legătura dintre Tăbîrță și Platon
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: „Sicriul” din Laundromat! Cum a fost îngropat dosarul angajaților BNM. Legătura dintre Tăbîrță și Platon
Peste 70 de zile de la dispariția Mădălinei în SUA: Căutarea s-a mutat într-o zonă muntoasă. Ar fi fost zărită mașina mamei
/FOTO/ Peste 70 de zile de la dispariția Mădălinei în SUA: Căutarea s-a mutat într-o zonă muntoasă. Ar fi fost zărită mașina mamei
Etapa audițiilor live s-a încheiat: Cine sunt cei 10 finaliști care luptă pentru a reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2023
/VIDEO/ Etapa audițiilor live s-a încheiat: Cine sunt cei 10 finaliști care luptă pentru a reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2023
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram