Război în Ucraina, ziua 346: Mall bombardat și embargo pentru Rusia. Zelenski: "Vom lupta pentru a păstra fortăreața Bahmut"

/HOROSCOP/ Vești bune pentru nativii din zodia Săgetător și Balanță, iar Capricornii vor petrece mai mult timp singuri

16 ianuarie 2023, ora 08:03

Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2023 anunță multe vești bune pentru majoritatea zodiilor. În special, în zona familiei, a vieții personale și a celei de cuplu, astrele sfătuiesc nativii din zodiac să fie mai atenți. Comunicarea este cea mai bună variantă prin care se pot rezolva conflictele de orice fel. Răbdarea, odihna și înțelegerea sunt cuvintele de bază pentru astăzi, informează catine.ro.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut: 

Horoscop Berbec-16 ianuarie 2023: Nativii din zodia Berbec au impresia că lucrurile nu merg pe drumul cel bun în zona relației. Ai investit foarte mult timp și resurse pentru viața de cuplu, însă, ai impresia că nu primești nimic înapoi. O discuție serioasă cu partenerul de viață te va ajuta să înțelegi mai bine ce se întâmplă. Ai încredere că lucrurile vor merge bine. Aveți nevoie de sprijin și înțelegere

Horoscop Taur- 16 ianuarie 2023: Taurii vor înțelege cât de importantă este familia pentru ei. Vor deveni mai atenți la lucrurile din interiorul acesteia și vor fi mai prezenți. Este un moment foarte bun să te axezi pe nevoile și dorințele celor din jurul tău. În ultima perioadă ai neglijat membrii familiei și nu ai mai ținut cont de niște promisiuni pe care le făcuseși. 

Horoscop Gemeni- 16 ianuarie 2023: Gemenii vor avea parte de o zi solicitantă alături de copii și de familie. Încerci să te axezi mai mult pe viața de cuplu și să fii mai atentă la nevoia celui de lângă tine. Consideră important pentru viitor să îți stabilești mai bine prioritățile în viață.

Horoscop Rac- 16 ianuarie 2023: Nativii din zodia Rac simt nevoia de a socializa mai mult decât în mod oboșnuit. Legăturile cu persoanele din trecutul vor rămâne acolo unde le-ai lăsat. Decizia nu îți aparține, însă nu mai ai cum să dai înapoi. Anumite vorbe i-au rănit pe cei din jurul tău.

Horoscop Leu- 16 ianuarie 2023: Leii se vor concentra astăzi mai mult pe viața de cuplu. Vrei să înțelegi mai bine nevoile persoanei iubite, motiv pentru care, pregătești o călătorie. Vreți să vă deconectați de stilul de viață agitat și să vă redescoperiți. 

Horoscop Fecioară- 16 ianuarie 2023: Fecioarele trebuie să spună ce au pe suflet. Comunicarea tuturor sentimentelor pe care le trăiești este importantă. Supărările, anxietatea și grijile te-au atins destul de mult în ultima perioadă. Aștepți o serie de vești bune din partea unor medici.

Horoscop Balanță- 16 ianuarie 2023: Balanțele vor avea parte de mai multe vești bune de la locul de muncă. Vei fi anunțată că anumite rezultate pe care le-ai obținut în ultima perioadă au fost apreciate. Ești o fire muncitoare și aștepți să se ivească orice oportunitate.

Horoscop Scorpion -16 ianuarie 2023: Scorpionii au parte de o zi de relaxare. Fie că vrei să rămâi acasă și să petreci mai mult timp în liniște, ori vei pleca într-o călătorie scurtă, bucură-te de fiecare moment. Astrele îți recomandă să te relaxezi, mai ales pentru că urmează o perioadă mai solicitantă.

Horoscop Săgetător- 16 ianuarie 2023: Vești bune pentru nativii din zodia Săgetător. Vei primi mai multe cadouri simbolice din partea unei persoane dragi. Este un moment foarte bun să te ocupi de zona personală și să te concentrezi pe lucruri noi de învățat.

Horoscop Capricorn- 16 ianuarie 2023: Capricornii vor petrece mai mult timp singuri. Ai nevoie de relaxare și liniște. Este un moment foarte bun să te ocupi de dorințele și nevoile tale. Nu uita care sunt cele mai importante obiective pe care vrei să le atingi.

Horoscop Vărsător- 16 ianuarie 2023: Astrele îți recomandă să stai cu familia sau cu prietenii pentru a avea o stare de spirit mai bună. Ai nevoie de mai multă socializare și de energii pozitive. Te simți destul de apatică. Bucură-te de timpul petrecut cu oameni de calitate.

Horoscop Pești- 16 ianuarie 2023: Peștii se vor bucura de odihnă. Vei diminua nivelul de stres din viața ta pentru a te concentra mai mult pe sănătate. Este un moment foarte bun să îți faci timp pentru activități noi.

Peste 70 de zile de la dispariția Mădălinei în SUA: Căutarea s-a mutat într-o zonă muntoasă. Ar fi fost zărită mașina mamei
/FOTO/ Peste 70 de zile de la dispariția Mădălinei în SUA: Căutarea s-a mutat într-o zonă muntoasă. Ar fi fost zărită mașina mamei
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
Replici acide! Bolea către Jacot: „Voi nu furați?”. Deputat PAS: „Aberații, cred că Ionesco l-ar invidia la teatrul absurdului”
/VIDEO/ Replici acide! Bolea către Jacot: „Voi nu furați?”. Deputat PAS: „Aberații, cred că Ionesco l-ar invidia la teatrul absurdului”
Bobi, cel mai bătrân câine în viață din toate timpurile: Povestea sa ar fi putut avea un final tragic. Secretul longevității
/VIDEO/ Bobi, cel mai bătrân câine în viață din toate timpurile: Povestea sa ar fi putut avea un final tragic. Secretul longevității
/METEO/ Îmbrăcați-vă călduros și atenție la ghețuș! Va ninge în toată țara, iar temperaturile scad până la -7 grade
/METEO/ Îmbrăcați-vă călduros și atenție la ghețuș! Va ninge în toată țara, iar temperaturile scad până la -7 grade

Un polițist predă online, de pe front, pentru elevii de la o școală din Odesa: „Lecțiile de siguranță sunt importante”

04 februarie 2023, ora 13:12

Ofițerul de poliție Vladislav Buhan servește în zona de primă linie, dar continuă să predea lecții pentru elevi, relatează Ukrainska Pravda. Locotenentul principal este inspector al poliției de patrulare și profesor la o școală din Odesa, scrie Libertatea.ro.

În prezent, el este dislocat în regiunea Herson. Într-un videoclip difuzat de șeful Departamentului de Poliție de Patrulare, Vladislav este surprins într-unul din momentele în care predă online pentru elevii Școlii nr. 16 din Odesa. Subiectul este „Internet sigur pentru utilizatorii adolescenți”.

„Lecțiile de siguranță pentru copii sunt importante, mai ales acum”, explică Oleksi Biloșițki, șeful lui Buhan, adjunct al Departamentului de Poliție de Patrulare.

/VIDEO/ Autocar din Republica Moldova, răsturnat pe o șosea înzăpezită din România: Sunt 3 răniți. Precizările oficiale
/VIDEO/ Autocar din Republica Moldova, răsturnat pe o șosea înzăpezită din România: Sunt 3 răniți. Precizările oficiale
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
Cutia Neagră PLUS: „Sicriul” din Laundromat! Cum a fost îngropat dosarul angajaților BNM. Legătura dintre Tăbîrță și Platon
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: „Sicriul” din Laundromat! Cum a fost îngropat dosarul angajaților BNM. Legătura dintre Tăbîrță și Platon
Peste 70 de zile de la dispariția Mădălinei în SUA: Căutarea s-a mutat într-o zonă muntoasă. Ar fi fost zărită mașina mamei
/FOTO/ Peste 70 de zile de la dispariția Mădălinei în SUA: Căutarea s-a mutat într-o zonă muntoasă. Ar fi fost zărită mașina mamei
Etapa audițiilor live s-a încheiat: Cine sunt cei 10 finaliști care luptă pentru a reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2023
/VIDEO/ Etapa audițiilor live s-a încheiat: Cine sunt cei 10 finaliști care luptă pentru a reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2023
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram