Război în Ucraina, ziua 465: Plan de pace, furia lui Soloviov și gluma lui Blinken. Zelenski: "Contraofensiva nu e film"

/HOROSCOP/ Fecioarele au șansa să-și vadă visul cu ochii. Vărsătorii au de făcut alegeri, iar munca ocupă mult timp Săgetătorilor

16 mai 2023, ora 08:30

Citește horoscopul de astăzi pentru zodia ta. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.

Horoscop Berbec – 16 mai 2023: Este o zi în care te vei simți eliberat de o mare presiune, dar s-ar putea să scadă mult și motivația de a face eforturi de afirmare și să se instaleze un fel de comoditate, cu toate că va apărea o anumită presiune pe partea financiară.

Horoscop Taur – 16 mai 2023: Astăzi debutează o perioadă de aproximativ un an în care șansa îți va surâde, dar surâsul său nu va fi nici pe măsura speranțelor tale, nici nu va apărea necondiționat, ci va fi exact pe măsura implicării tale în tot ce ai de făcut. 

Horoscop Gemeni – 16 mai 2023: Sprijinul de care te-ai bucurat în ultimul an din partea anumitor persoane va deveni mai discret, iar în anumite cazuri va dispărea de tot. A venit momentul să cauți alte genuri de protecție, mai subtile. 

Horoscop Rac – 16 mai 2023: Te vei bucura, în continuare, de protecția unor persoane importante, dar într-un mod mai degrabă indirect, nu ca până acum. Proiectele inițiate împreună cu prietenii sau rudele au șanse de realizare, dar nu fără muncă și seriozitate. 

Horoscop Leu – 16 mai 2023: Se poate spune că abia acum ți-a venit rândul să strălucești, să te bucuri de beneficiile pe care ți le aduce ocuparea unei poziții superioare într-o anumită ierarhie, socială sau profesională.

Horoscop Fecioară – 16 mai 2023: Se conturează șansa de a-ți vedea visul cu ochii, dar numai dacă ai un vis anume și știi deja ce ai de făcut pentru a-l vedea realizat. Contextul devine favorabil celor care știu, pot și vor să facă. 

Horoscop Balanță – 16 mai 2023: Este posibil să înceapă să apară și alte oportunități, alte căi, alte moduri de a aborda o anumită problemă financiară sau legată de altfel de resurse. Este important să fii realist și să te pui pe treabă, dacă vrei ceva. 

Horoscop Scorpion – 16 mai 2023: Este un moment bun pentru a stabili noi parteneriate, noi colaborări, dar și pentru a le întări pe cele deja existente. Condiția este să dai dovadă de respect egal față de interesele celorlalți, ca și față de ale tale. 

Horoscop Săgetător – 16 mai 2023: Munca va începe să-ți ocupe din ce în ce mai mult timp și să-ți consume din resurse. Este un moment bun pentru a-ți regândi organizarea timpului și alocarea resurselor de care dispui. 

Horoscop Capricorn – 16 mai 2023: Sfera sentimentală, deja deosebit de dinamică de mai mult timp, devine și mai activă, dar, de data aceasta, într-un sens mai frumos, mai încărcat de sensibilitate și de dorință de a proteja ceea ce e frumos în viața ta.

Horoscop Vărsător – 16 mai 2023: Vei avea de ales între mai multe variante, dar toate vor porni de la dorința de a te extinde, de a spori confortul vieții de zi cu zi a familiei. Este esențial, dacă vrei să bifezi vreo realizare, să fii serios și onest. 

Horoscop Pești – 16 mai 2023: Îți vor ieși în cale tot felul de oameni, mulți dintre ei binevoitori și cu intenții bune. Șansa va pluti în preajma ta, aducând oameni, oportunități și contexte favorabile. Mai ai nevoie doar de un scop clar.

Sursa: Libertatea.ro

"Историческое событие". Как международные СМИ освещали саммит ЕПС
/VIDEO/ "Историческое событие". Как международные СМИ освещали саммит ЕПС
Первый БАК: выпускники-алолингвы сдавали румынский язык и литературу
/VIDEO/ Первый БАК: выпускники-алолингвы сдавали румынский язык и литературу
Посол Украины: "Российской пропаганде не удалось расколоть украинское общество"
Посол Украины: "Российской пропаганде не удалось расколоть украинское общество"
Зеленский: "Мы готовы к наступлению"
Зеленский: "Мы готовы к наступлению"
Уснула за рулем. В результате ДТП в Бендерах пострадал ребенок
/VIDEO/ Уснула за рулем. В результате ДТП в Бендерах пострадал ребенок

/VIDEO/ Interpreta și jurnalista TV8, Andreea Josan, ne bucură cu o nouă melodie - „Ты прости”: „Va răscoli amintiri”

03 iunie 2023, ora 11:00

Tânăra interpretă și jurnalista TV8, Andreea Josan, a lansat o nouă piesă - „Ты прости”, în traducere „Iartă”, sub pseudonimul „ADA DEEA”. Versurile și muzica melodiei pop, în limba rusă, sunt creația interpretei. 

„Piesa este despre despărțire, emoții și sentimentul de iubire care încă nu a trecut. Deși s-a ajuns la final și povestea a fost spusă, dragostea nu a trecut. 

O melodie care va răscoli amintiri și în versurile căreia mulți se vor regăsi”, ne-a spus Andreea.

OPTimiștii #36. Andreea Josan, jurnalista de la TV8 care cântă magnific: „Pentru a lansa o melodie, ai nevoie de o dorință nebună”
Зеленский: "Кишинев не просил Украину вводить войска в Приднестровье"
Зеленский: "Кишинев не просил Украину вводить войска в Приднестровье"
Санду о важности бережного отношения к Днестру: "Наша обязанность защищать его"
Санду о важности бережного отношения к Днестру: "Наша обязанность защищать его"
Последняя стометровка перед приемом гостей: подготовка к саммиту ЕПС
/VIDEO/ Последняя стометровка перед приемом гостей: подготовка к саммиту ЕПС
"Историческое событие". Как международные СМИ освещали саммит ЕПС
/VIDEO/ "Историческое событие". Как международные СМИ освещали саммит ЕПС
Взрыв на пересечении трех границ. Сообщается о подрыве РФ трассы на Черниговском направлении
/VIDEO/ Взрыв на пересечении трех границ. Сообщается о подрыве РФ трассы на Черниговском направлении
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram