Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 877: Atac masiv, planul B și scrisoarea lui Orban. Șeful NATO: Să ne pregătim de cel mai rău scenariu

externe

/LIVE TEXT/ Război în Israel, ziua 40: Tancurile și soldații s-au retras din spitalul Al-Shifa din Gaza! Ultimii 8 moldoveni au fost evacuați

15 noiembrie 2023, ora 21:13

ATENȚIE! Cetățenii Republicii Moldova, aflați în prezent în Israel, sunt îndemnați să se înregistreze prin intermediul acestei platforme. Pentru întrebări sau asistență, conaționalii sunt rugați să contacteze Ambasada din Israel sau linia de urgență a Ministerului. Telefon de urgență: +972 527 789 772 și +972 7998396 în regim non-stop. Apel gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova: 0 80 090 990. Pentru apeluri de la telefonul mobil sau de peste hotare:  +373 22 188 000, inclusiv WhatsApp +37379818081. Ultimii opt cetățeni ai R. Moldova, care au solicitat asistență, au părăsit teritoriul Fâșiei Gaza. Un anunț în acest sens a fost făcut de ministrul afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu.

UPDATE Soldaţii şi tancurile israeliene s-au retras miercuri seara din spitalul Al-Shifa din Gaza şi s-au poziţionat în jurul complexului medical respectiv, relatează un jurnalist colaborator al AFP.

UPDATE Ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului, i-a transmis șefului organizației teroriste Hamas că nu va intra în război împotriva Israelului, notează Ziare.com.

UPDATE Catherine Russell, cea care deține funcția de director executiv al UNICEF, a fost rănită, marţi, într-un accident de maşină în Egipt, în timp ce se deplasa spre Fâşia Gaza.

UPDATE O femeie răpită de Hamas în timpul atacului din 7 octombrie asupra Israelului a născut în Gaza, potrivit soției premierului israelian Benjamin Netanyahu, într-o scrisoare publicată miercuri de biroul premierului, informeaă AFP.

UPDATE „Ultimii opt cetățeni ai R. Moldova, care au solicitat asistență, au părăsit teritoriul Fâșiei Gaza. Aceștia se află în prezent în îngrijirea funcționarului R. Moldova în Egipt. Detalii privind despre cum vor ajunge în R. Moldova vor fi comunicate mai târziu. Aceștia se află în siguranță. Acum câteva ore a fost finalizat procesul de evacuare a cetățenilor R. Moldova din Fâșia Gaza”, a informat Popescu.

UPDATE Iranul și „axa de rezistență” împotriva Israelului nu s-au alăturat grupării Hamas în luptă, după atacul mortal din 7 octombrie pe care teroriștii palestinieni l-au lansat asupra israelienilor. Motivul a fost transmis clar și răspicat șefului Hamas, de către liderul suprem al Iranului, la începutul lunii noiembrie, în timpul unei întâlniri la Teheran, informează Reuters.

UPDATE Trupele israeliene au intrat miercuri în cel mai mare spital din Gaza şi îi caută prin camere şi prin subsol pe luptătorii Hamas, au declarat martorii, potrivit Reuters.

UPDATE Trupele israeliene au preluat controlul asupra unei tabere de refugiați din apropierea orașului Gaza, a declarat un purtător de cuvânt al armatei. Contraamiralul Daniel Hagari a anunțat că militarii au finalizat preluarea taberei de refugiați de la Shati, potrivit Sky News.

UPDATE Avioane de luptă americane au efectuat lovituri asupra unor locuri din Siria legate de grupări susţinute de Iran, a declarat Departamentul american al apărării, citat de Mediafax.

UPDATE Ministerul Sănătății al Hamas a denunțat marţi o "înscenare nereușită" după ce armata israeliană a declarat că are "dovezi" care arată că luptătorii Hamas au ţinut ostatici într-un spital pentru copii din Gaza, transmite AFP.

UPDATE Ministerul Sănătății din Gaza spune că tancuri și „zeci de soldați” în interiorul complexului unde se crede că se adăpostesc mii de pacienți palestinieni, medici și persoane strămutate. Armata israeliană a declarat că efectuează un raid împotriva Hamas în spitalul al-Shifa miercuri dimineața, efectuând ceea ce a numit o „operațiune precisă și țintită împotriva Hamas într-o zonă specificată” a complexului medical, notează B1.

UPDATE Oficialii israelieni din apărare au fost de acord să permită transporturile de combustibil în Fâșia Gaza pentru operațiuni umanitare, relatează Associated Press. Israelul a aprobat ca 24.000 de litri de motorină să fie folosiți de camioanele destinate operațiunilor Națiunilor Unite în Fâșia Gaza, a declarat și o sursă umanitară pentru Reuters.

UPDATE În timp de forțele israeliene își accelerează asaltul asupra Fâșiei Gaza și președintele turc Recep Tayyip Erdogan continuă să își intensifice discursul împotriva guvernului premierului Benjamin Netanyahu, Ankara se opune totuși cerințelor de a întrerupe livrările vitale de petrol către Israel. Cisternele gigantice continuă să livreze petrol Israelului din portul Ceyhan din Turcia. Oleoductele de petrol din Azerbaidjan și Kurdistanul irakian se termină în portul mediteranean, ceea ce face din Turcia un furnizor cheie de petrol pentru Israel, notează RFI.

UPDATE Câți oameni sunt în spital? Cifrele variază foarte mult. Duminică, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) vorbea de aproximativ 1.500 de persoane strămutate, până la 650 de pacienți internați și 200 - 500 de lucrători din domeniul sănătății, notează HotNews.

UPDATE Preşedintele chinez Xi Jinping şi-a început prima vizită în Statele Unite după şase ani, în timp ce preşedintele Joe Biden spune că urmăreşte să restabilească o comunicare normală cu Beijingul, transmite Reuters.

UPDATE Directorul general al Conferinței președinților principalelor organizații evreiești americane, William Daroff, a declarat că peste 290.000 de persoane sunt prezente la mitingul de la Washington DC, ceea ce face din aceasta cea mai mare adunare pro-Israel din istorie, potrivit Times of Israel.

UPDATE Atât Israelul, cât şi Statele Unite sunt de vină pentru raidul armatei israeliene asupra celui mai mare spital din Gaza, potrivit unui comunicat al Hamas. Raidul asupra spitalului Al-Shifa a constituit, de asemenea, un eşec al Naţiunilor Unite în apărarea palestinienilor, susţine Hamas. „Tăcerea Naţiunilor Unite şi trădarea multor ţări şi regimuri nu vor descuraja poporul nostru palestinian să se agaţe de pământul său şi de drepturile lor naţionale legitime”, a precizat Hamas.

UPDATE Întrebat despre operaţiunea armatei israeliene de la spitalul Al-Shifa din Gaza, un purtător de cuvânt al Consiliului Naţional de Securitate al Casei Albe a spus că „spitalele şi pacienţii trebuie protejaţi", transmite miercuri AFP. 

UPDATE Armata israeliană a anunţat, în noaptea de marţi spre miercuri, că desfăşoară o operaţiune împotriva Hamas în spitalul Al-Shifa din Fâşia Gaza şi i-a îndemnat pe toţi membrii grupării militante din spital să se predea, relatează Reuters şi CNN.

UPDATE Premierul canadian Justin Trudeau a declarat, marți, că „uciderea femeilor, a copiilor, a bebelușilor” în Gaza trebuie să înceteze, aceasta fiind cea mai aspră critică față de Israel de la izbucnirea conflictului cu Hamas. Trudeau a susținut însă că Israelul are dreptul de a se apăra împotriva Hamas, după ce teroriștii au atacat sudul Israelului în 7 octombrie și au ucis 1.400 de persoane.

UPDATE Ministrul de Externe al Israelului, Eli Cohen, i-a cerut secretarului general al ONU, Antonio Guterres, să demisioneze, deoarece nu ar fi promovat „niciun proces de pace în regiune”, notează Mediafax.

UPDATE Associated Press relatează că, după patru încercări eșuate, Consiliul de Securitate al ONU încearcă miercuri pentru a cincea oară să vină cu o rezoluție privind războiul Israel-Hamas , dar rămâne de văzut dacă diviziunile serioase dintre membri pot fi depășite pentru a ajunge la un consens asupra textului.

UPDATE Casa Albă şi Pentagonul au declarat marţi că Hamas depozitează arme şi operează un centru de comandă din spitalul Al-Shifa din Gaza, ceea ce vine în sprijinul afirmaţiilor Israelului, care a anunţat că îşi continuă ofensiva, relatează CNN, citat de news.ro.

UPDATE Rudele ostaticilor reţinuţi în Fâşia Gaza de Hamas, după atacul din 7 octombrie, au cerut marţi ca guvernul israelian "să aprobe un acord în această seară pentru a aduce acasă toţi ostaticii din Gaza", transmite AFP, citat de news.ro.

/LIVE TEXT/ Război în Israel, ziua 39: Israelul atacă intensiv, iar Hamas cere armistițiu! OMS: „Cel mai mare spital din Gaza devine cimitir”
/LIVE TEXT/ Război în Israel, ziua 38: Demisie la Londra și drapel în bernă la ONU! IDF: Hamas „a pierdut controlul asupra Gaza”
Percheziții pe ambele maluri ale Prutului, după răpirea unui bărbat. Sunt vizate persoane din Republica Moldova
Percheziții pe ambele maluri ale Prutului, după răpirea unui bărbat. Sunt vizate persoane din Republica Moldova
/PROMO/ Cutia Neagră PLUS: Dosare răsunătoare! Cum scapă de închisoare judecătorii condamnați pentru corupție
/PROMO/ Cutia Neagră PLUS: Dosare răsunătoare! Cum scapă de închisoare judecătorii condamnați pentru corupție
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 877: Atac masiv, planul B și scrisoarea lui Orban. Șeful NATO: Să ne pregătim de cel mai rău scenariu
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 877: Atac masiv, planul B și scrisoarea lui Orban. Șeful NATO: Să ne pregătim de cel mai rău scenariu
/PROMO/ Chinurile foametei și lupta pentru viață a ultimilor supraviețuitori - sâmbătă, la „Moldova gândește”
/PROMO/ Chinurile foametei și lupta pentru viață a ultimilor supraviețuitori - sâmbătă, la „Moldova gândește”
Munca s-a transformat în tragedie: Un bărbat de 61 de ani a murit după ce a căzut de pe macara
Munca s-a transformat în tragedie: Un bărbat de 61 de ani a murit după ce a căzut de pe macara

externe

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 877: Atac masiv, planul B și scrisoarea lui Orban. Șeful NATO: Să ne pregătim de cel mai rău scenariu

19 iulie 2024, ora 23:27

Candidatul republicanilor la alegerile prezidențiale din SUA, Donald Trump, și președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, au programată, vineri, o discuție telefonică, potrivit unor surse familiarizate cu aceste planuri, citate de CNN și Reuters, văzută de presă ca un plan B al liderului de la Kiev. Totodată, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat într-un interviu acordat joi pentru BBC că să lucrezi cu Donald Trump, dacă va fi reales președinte al SUA, va fi „o muncă grea”, însă ucrainenii „sunt foarte muncitori”. Mai mult, cu sprijinul partenerilor, Ucraina ar putea încerca să pună capăt etapei fierbinţi a războiului cu Rusia până la sfârşitul anului, a declarat preşedintele Volodimir Zelenski într-un interviu acordat BBC.

Pe de altă parte, președintele rus Vladimir Putin își pregătește țara în vederea unui război în Ucraina care ar mai putea dura încă zece ani, după cum afirmă o instituție cu sediul în Statele Unite. Între timp, și secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a avertizat că aliații NATO trebuie să se pregătească pentru cel mai rău scenariu – un război de zece ani în Ucraina. Cu cât alianța militară occidentală se angajează să lupte în război mai mult timp, cu atât mai repede se va termina conflictul, a spus Jens Stoltenberg la BBC.

UPDATE Volodimir Zelenski a declarat într-un interviu acordat pentru BBC News că nu va părăsi postul de președinte al Ucrainei până la încheierea războiului purtat de Rusia împotriva țării sale. Aflat în funcția de președinte din primăvara anului 2019, Zelenski și-a anunțat practic intenția de a conduce Ucraina până la încheierea războiului declanșat oficial de președintele rus Vladimir Putin în data de 24 februarie 2022, scrie Libertatea.

UPDATE Fostul președinte Traian Băsescu a spus că oricât de multe i-ar datora lui Joe Biden, nu poate fi de acord că mai poate fi președinte al SUA, având în vedere starea de sănătate. „Liderul lumii libere nu poate fi unul care îl confundă pe Zelenski cu Putin, care nu știe cum îl cheamă pe ministrul Apărării, pe șeful Pentagonului, care alături de președintele Franței cu soțiile dădea să se așeze pe un scaun care nu exista. Deci nu poate fi acesta liderul lumii libere, pentru că vom avea semne de întrebare în ce condiții a luat decizii”, a declarat fostul președinte al României Traian Băsescu, potrivit B1.

UPDATE Comandantul unei unități ruse care luptă în Ucraina a fost „ciuruit” de către proprii săi oameni, potrivit unei convorbiri telefonice interceptate de serviciile de informații militare ucrainene (HUR).

UPDATE Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a adresat vineri miniştrilor Guvernului britanic – o apariţie rară a unui lider străin la o reuniune a Cabinetului -, prin care premierul laburist Keir Starmer speră să sublinieze susţinerea Ucrainei de către regatul Unit, relatează Reuters conform News.ro.

UPDATE China a denunţat vineri recentele declaraţii ale NATO privind posibilitatea de a „prelua” proiecte de infrastructură (deţinute de chinezi) în Europa în cazul escaladării conflictului cu Rusia, calificând aceasta drept un nou semn al intenţiilor Alianţei Nord-Atlantice de a-şi „depăşi limitele”, relatează EFE, transmite Agerpres.

UPDATE Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat într-un interviu pentru BBC că, dacă are parte de sprijinul partenerilor, Kievul poate încerca să încheie „etapa fierbinte” a războiului cu Rusia până la finalul lui 2024, relatează The Kyiv Independent.

UPDATE Ministerul rus al Comunicațiilor Digitale a transmis vineri că liniile aeriene și băncile din țară nu par să fi fost afectate de defecțiunea generalizată a sistemelor Microsoft care a perturbat zborurile și companiile din întreaga lume, lăudând măsurile luate de Moscova față de sancțiunile occidentale, pe care le-a prezentat drept un „scut” împotriva dezordinii digitale, scrie The Moscow Times.

UPDATE Jurnalistul american Evan Gerșkovici a fost condamnat de un tribunal rus la 16 ani de închisoare pentru spionaj, după un proces secret calificat drept o „farsă” de către angajatorul său, scrie Mediafax. Este prima condamnare a unui jurnalist american pentru spionaj în Rusia de la încheierea Războiului Rece.

UPDATE Kremlinul consideră că declarațiile candidatului la președinția SUA, Donald Trump, potrivit cărora Rusiei i-ar fi fost teamă de el, vizează publicul american intern, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, răspunzând la o întrebare pe această temă adresată de un corespondent al Agenţiei de presă TASS. Trump a susținut recent că, în timpul aflării sale în fruntea președinției SUA, unele țări, inclusiv Rusia și China, s-ar fi temut de el şi de aceea „domina pacea peste tot în lume”, scrie Rador.

UPDATE Generalul Christopher Cavoli, comandantul suprem al forțelor NATO din Europa, a avertizat că atât SUA, cât și bătrânul continent vor avea „o problemă foarte, foarte mare cu Rusia”, indiferent de cum se va încheia războiul din Ucraina, care durează de aproape 29 de luni, potrivit Voice of America, preluată de The Kyiv Independent. Generalul american a declarat la Forumul de securitate Aspen din Colorado că și în cazul în care războiul se va încheia cu victoria Ucrainei, acesta va fi doar începutul încercărilor pe care Occidentul le face pentru a limita agresiunea rusă. „Rezultatul pe teren este foarte, foarte important, dar nu ne putem face iluzii. La sfârșitul conflictului din Ucraina, indiferent de modul în care se va încheia, vom avea o problemă foarte, foarte mare cu Rusia”, a declarat Cavoli, potrivit Voice of America. „Vom avea o situație în care Rusia își reface forțele, se află la granițele NATO, este condusă în mare parte de aceleași persoane ca acum, este convinsă că noi suntem adversarul și este foarte, foarte furioasă”, a subliniat comandantul suprem al forțelor NATO din Europa.

UPDATE Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a vorbit, în cadrul unui interviu acordat joi, 18 iulie, în exclusivitate BBC la Londra, despre posibila colaborarea cu Donald Trump, dacă fostul președinte american revine la Casa Albăm, scrie Adevărul. Deși a susținut că eventuala cooperare cu Trump va fi „o muncă grea”, ucrainenii nu se dau în lături, întrucât „sunt foarte muncitori”. Ba mai mult, liderul de la Kiev a precizat că nu contează cine se va afla la putere în SUA, el arătându-se disponibil să colaboreze cu oricine va veni la Casa Albă.

UPDATE Resturi ale unei drone ucrainene doborâte au rănit vineri dimineață două persoane în orașul rus Kursk, a declarat guvernatorul regional interimar Alexei Smirnov pe aplicația de Telegram, informează Reuters. Ministerul rus al Apărării a declarat că un total de 19 drone au fost distruse peste noapte, inclusiv 11 deasupra regiunii Kursk, a relatat agenția de știri Interfax.

UPDATE Premierul maghiar Viktor Orban a făcut publică o scrisoare trimisă președintelui Consiliului European, Charles Michel, în care prezintă concluziile sale în urma turneului - pe care l-a intitulat „misiune de pace” - în Ucraina, Rusia, China, Turcia și SUA. În evaluarea lui Orban, Statele Unite sub Joe Biden duc o „politică pro-război”, în vreme ce Donald Trump, pe care îl vede câștigător în alegerile prezidențiale, va „acționa imediat ca un broker de pace”. În același timp, premierul maghiar îi recomandă lui Charles Michel să „redeschidă liniile diplomatice directe de comunicare cu Rusia”, potrivit Digi24.

UPDATE În așteptarea alegerilor prezidențiale din SUA, Zelenski pare să se pregătească pentru o eventuală victorie a lui Donald Trump și caută să se apropie de acesta. Asociaţi ai candidatului republican la preşedinţia SUA Donald Trump şi ai preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski au discutat despre organizarea unei convorbiri telefonice între cei doi lideri, au indicat două surse informate citate vineri de Reuters, potrivit Agerpres. Ar fi prima dintre cei doi de la plecarea lui Trump de la Casa Albă, în 2021. Potrivit uneia dintre surse, convorbirea ar putea avea loc vineri, dar Reuters nu a putut stabili deocamdată dacă aceasta a fost confirmată.

UPDATE Armata rusă a bombardat, vineri, satul ucrainean Bilozerka, din regiunea sudică Herson, lansând asupra acestuia aproximativ 40 de obuze. Potrivit datelor preliminare, două persoane au murit, iar 11 au fost rănite, inclusiv membri ai personalului medical. De asemenea, zeci de clădiri au fost avariate. Ocupanții au lovit Bilozerka folosind lansatoare multiple de rachete Grad, scrie Rador.

UPDATE Volodimir Zelenski cere ajutorul întregii lumi să pună presiune pe Rusia pentru a o convinge să se așeze la o masă a negocierilor și să ia în calcul încetarea războiului. „Nu înseamnă că toate teritoriile sunt recâștigate prin forță. Cred că puterea diplomației poate ajuta”, a spus Zelenski, potrivit B1. Liderul ucrainean este de părere că o Rusia mai slăbită pe câmpul de luptă ar determina ca Ucraina să fie într-o poziție mai puternică la masa negocierilor. „Prin exercitarea de presiuni asupra Rusiei, cred că este posibil să se ajungă la o înțelegere diplomatică”.

UPDATE Canalul Mash Telegram a relatat că un enoriaș în vârstă de 60 de ani a murit în jurul orei locale 08.30 după ce o dronă a tras opt proiectile asupra Mănăstirii Sfântul Nicolae Belogorsky din Gornal, un sat din apropierea graniței cu Ucraina. Autoritățile ucrainene nu au comentat imediat atacurile anunțate de ruși, despre care Reuters spune că nu le-a putut confirma independent.

UPDATE O delegație militară rusă se află în Coreea de Nord pentru a lucra la punerea în aplicare a acordurilor încheiate în timpul recentei vizite a președintelui Vladimir Putin la Phenian, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, informează Reuters.

UPDATE Premierul Viktor Orban a declarat că îşi va continua "misiunea de pace", în ciuda criticilor din partea Uniunii Europene potrivit cărora a depăşit rolul Ungariei ca deţinătoare a preşedinţiei rotative a Consiliului UE, potrivit Mediafax.

UPDATE Ucraina a lansat un atac major peste noapte cu drone aeriene și navale asupra bazelor ruse din Marea Neagră. Ministerul Apărării din Moscova a susținut că a doborât 33 de drone aeriene și 10 bărci ucrainene fără pilot care se îndreptau spre Crimeea ocupată, în timp ce locuitorii orașului-port Sevastopol au raportat explozii puternice.

UPDATE În interviul apărut marți, Medvedev, care în prezent este vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, a pretins că „nu degeaba” secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, și-a exprimat speranța ca Ucraina să adere la alianța sa militară în următorii 10 ani.

UPDATE Între timp, raiduri aeriene au răsunat peste Novorossisk, unde se ascunde odinioară temuta flotă a Mării Negre a Moscovei, după ce a fost forțată să-și abandoneze baza din Sevastopol, joi dimineața.

UPDATE Deși Medvedev nu a precizat explicit că Ucraina nu va mai exista până în anul 2034, ISW a subliniat că mai multe surse din presă, inclusiv Agenția TASS a Kremlinului, au difuzat o serie de titluri, cum ar fi „Medvedev a recunoscut că Ucraina nu va mai exista până în 2034” și „Medvedev a prezis dispariția Ucrainei până în 2034”.

UPDATE Kremlinul a precizat câteva condiții care, pentru Rusia, nu sunt de negociat, cum ar fi faptul ca Ucraina să accepte anexarea a patru din regiunile sale în septembrie 2022 – Luhansk, Donețk, Herson și Zaporijia – în urma unui referndum cerut de Putin, dar considerat ilegal de comunitatea internațională.

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 876: Explozii la Kiev, atac în Crimeea și 3 lucruri cerute de Zelenski. ISW explică planul Rusiei
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 875. Pace justă, schimb de prizonieri și vânătoare de F-16. ISW: Condițiile lui Putin înseamnă capitulare
/FOTO/ Vara, sezonul turiștilor în Moldova. Topul celor mai scumpe și al celor mai accesibile hoteluri din Chișinău
/FOTO/ Vara, sezonul turiștilor în Moldova. Topul celor mai scumpe și al celor mai accesibile hoteluri din Chișinău
/PROMO/ Cutia Neagră PLUS: Dosare răsunătoare! Cum scapă de închisoare judecătorii condamnați pentru corupție
/PROMO/ Cutia Neagră PLUS: Dosare răsunătoare! Cum scapă de închisoare judecătorii condamnați pentru corupție
Tragedie într-un parc din Capitală! O fetiță de 11 ani a murit după ce s-a electrocutat. Un băiețel de 6 ani e la spital
Tragedie într-un parc din Capitală! O fetiță de 11 ani a murit după ce s-a electrocutat. Un băiețel de 6 ani e la spital
/PROMO/ Chinurile foametei și lupta pentru viață a ultimilor supraviețuitori - sâmbătă, la „Moldova gândește”
/PROMO/ Chinurile foametei și lupta pentru viață a ultimilor supraviețuitori - sâmbătă, la „Moldova gândește”
/VIDEO/ Nu va participa la „nunți politice”: Renato Usatîi, despre susținerea candidaturii lui Stoianoglo la prezidențiale
/VIDEO/ Nu va participa la „nunți politice”: Renato Usatîi, despre susținerea candidaturii lui Stoianoglo la prezidențiale

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram