politic

Maia Sandu, despre schimbarea miniștrilor PD: „Toţi aceşti oameni noi-vechi se află sub papucul lui Plahotniuc”

19 декабря 2017, час 14:39
Делиться:

De asemenea, Maia Sandu, susține că remanierea guvernamentală arată că Partidul Democrat nu are cadre suficiente să demareze reformele necesare pentru oameni. Lidera PAS mai susține că toate sondajele, dar şi scăderea drastică a bunăstării majorităţii cetăţenilor arată că guvernarea Plahotniuc-Dodon se află în criză.

„Criză de imagine, criză de idei şi criză de credibilitate. Iată de ce, pentru a salva aparenţele, au adus la guvernare oameni din vechea garnitură PLDM-istă. Dar toţi aceşti oameni noi-vechi se află sub papucul lui Plahotniuc şi vor mima în continuare reformele, aşa cum au făcut până acum.Lumea nu-i mai crede.”.

Spre final Sandu susține că schimbarea adevărată va fi adusă de alegerile parlamentare din 2018, „prin aducerea în politică a unor oameni cu adevărat integri şi profesionişti”.

Menționăm că, Vladimir Plahotniuc a anunțat astăzi într-un breafing de presă numirea a doi vice-prim-miniștri noi și de asemenea despre schimbarea a cinci miniștri.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram