timp liber

Bătălia concertelor de Ziua Independenței. Andrew Rayel și Smiley la Chișinău, Carla’s Dreams și Jasmin la Orhei, Sofia Rotaru la Bălți

27 августа 2017, час 16:18
Делиться:

Astfel, la Chișinău, în Piața Marii Adunări Naționale de Ziua Independenței vor avea loc un șir de evenimente la care chișinăuienii și oaspeții Capitalei pot participa. Ziua a început la 8.30 cu depunere de flori la monumentul domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt și se va încheia cu un concert în cadrul căruia vor urca pe scenă Smiley, Holograf, Andrew Rayel și alții. Detalii AICI.

La Orhei, Șor își propune să sărbătorească cu fast Ziua Independenței. Primăria Municipiului Orhei a pregătit un amplu program cultural-artistic dedicat aniversării a 26 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova. Surpriza serii va fi un concert grandios la care vor participa artiști autohtoni precum Ionel Istrati, Ian Raiburg, Trupa Dulce Band, Igor Himici, Trupa Catharsis, Iuliana Beregoi și Vitalie Danii. Invitații speciali ai evenimentului sunt membrii trupei Carla’s Dreams și interpreta Jasmin din Rusia. Sărbătoarea va culmina cu un show spectaculos de focuri de artificii.

Renato Usatîi, primarul orașului Bălți, i-a invitat pe toți la concertul dedicat Zilei Independenței la Bălți. Aici va fi organizat un concert cu cele mai îndrăgite vedete ale estradei de acasă și străine. Pe scenă va urca Irina Krug și Sofia Rotaru.

Автор
Olesea Cember
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram