social

/VIDEO/ Fostu șef IGP, Ion Bodrug, anunțat în căutare internațională. Este cercetat pentru contrabandă și corupere pasivă

31 октября 2017, час 17:09
Делиться:

Potrivit procurorului armele erau procurate de pe teritoriul R. Moldova și erau oferite drept cadou unor cetățeni ai Ucrainei, împreună cu dreptul de a purta armă. Bodrug a lucrat împreună cu câțiva complici, printre care se numără și alți angajați ai IGP. Aceștia vor fi audiați în calitate de bănuiți.

Infracțiunea a fost săvârșită în timp ce Bodrug era angajat al Inspectoratului General de Poliție. Dacă va fi găsit vinovat Bodrug riscă de la 3 la 10 ani pentru infracțiunea de contrabandă și pentru infracțiunea de corupere de la 7 la 10 ani și amendă.

Mandatul de arest pe numele lui Bodrug a fost emis vineri, iar astăzi acesta a fost anunțat în căutare internațională.

Amintim că în martie 2016 Ion Bodrug a demisionat din funcția de șef al Inspectoratului General de Poliție, funcția acestui fiind preluată de Gheorghe Cavcaliuc. De-a lungul activității sale, numele lui Ion Bodrug a apărut în mai multe investigații jurnalistice.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram