social

/FOTO/ Percheziții la casele a doi bărbați bănuiți de braconaj și deținere ilegală de muniții. Ce au găsit oamenii legii

20 ноября 2018, час 18:15
Делиться:

De asemenea, o patrulă a Poliției de Frontieră, aflată în misiuni de serviciu, a depistat o capcană care din cercetările preliminare s-a stabilit că aparține unuia din suspecți. În plus, casele bărbaților au fost percheziționați.

La sfârșitul săptămânii trecute, din gospodăria unuia din bănuiți, cetățean de 32 de ani, au fost ridicate 122 de cartuşe cu inscripția TAXO și Patriot, cartuşe artizanale, 11 tuburi de cartuşe utilizate şi mai multe accesorii pentru curăţarea armei. Pentru lotul de muniție nu s-a putut prezenta documente de proveniență sau deținere. Obiectele ridicate au fost sigilate şi transportate la sediul SPF Briceni.

Poliția de frontieră declară că bănuiții sunt cercetați în stare de libertate. Aceștia riscă dosar penal şi sancţiune prevăzută de art. 290 al codului penal. Potrivit codului, purtarea, păstrarea, procurarea, fabricarea, repararea sau comercializarea armelor de foc, precum şi sustragerea lor, cu excepţia armei de vânătoare cu ţeavă lisă, sau a muniţiilor fără autorizaţia corespunzătoare se pedepseşte cu amendă în mărime de la 32 500 de lei la 47 500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani.

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram