/ВИДЕО/ Житель столицы угнал у друга микроавтобус и врезался в забор этнографического музея

12 апреля 2019, час 16:22

Случай произошёл на улице Михай Когэлничану. На видео видно, как микроавтобус на большой скорости врезается в забор. Лихач был задержан сотрудниками полиции на месте происшествия.

В полиции заявили, что 33-летний нарушитель находился в гостях у хозяина транспортного средства, а когда уходил – решил захватить с собой машину.

Директор музея заявил, что повреждённому забору больше ста лет. Администрация намерена направить в полицию запрос на возмещение ущерба.

На время следствия обвиняемый будет находиться на свободе. Ему грозит до полутора тысячи леев штрафа и шесть штрафных пунктов.

Fiind în stare de ebrietate a răpit un microbus, iar în final s-a accidentatÎn seara zilei de 11 aprilie, în jurul orei 21:50, în cadrul Brigăzii de patrulare a INP a parvenit un apel din partea unui cetățean, care a comunicat că la intersecția străzilor M. Kogălniceanu și Sf. Țării este un accident rutier, iar la volan se află un bărbat vizibil în stare de ebrietate. Ajunși la fața locului, inspectorii de patrulare au depistat un microbus de model Mercedes tamponat într-un gard. La volanul autoturismului era un bărbat de 33 ani, care a încercat să se eschiveze de la locul faptei, însă niște șoferi trecători l-au oprit. Când a văzut inspectorii de patrulare, bărbatul a devenit agresiv. Fiindcă nu se subordona cerințelor legale, i-au fost aplicate catușele. Din discuțiile cu agenții de patrulare, acesta a comunicat că a răpit microbusul de la o parcare din mun. Chișinău, iar fiind supus testului alcoolscopic, avea 0,53 mg/l în aerul expirat. Bărbatul a fost escortat la inspectoratul de poliție Buiucani, pentru stabilirea circumstanțelor.

Gepostet von Inspectoratul Național de Patrulare al IGP am Freitag, 12. April 2019

 

Подпишитесь на новости по электронной почте

TV8.md - новостной сайт из Молдовы с актуальными социальными, политическими и экономическими новостями, прогнозом погоды, политическими ток-шоу, интервью и расследованиями.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Материалы, опубликованные на tv8.md, доступны только со ссылкой на источник и посредством активной ссылки на страницу статьи.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram