politic

Maia Sandu spune dacă va candida sau nu la alegerile parlamentare noi în circumscripția din Hâncești

05 декабря 2019, час 23:16
Делиться:

Fosta prim-ministră Maia Sandu, spune că încă nu știe cu siguranță dacă va candida la următoarele alegeri parlamentare în circumscripția din Hâncești care ar putea avea loc peste trei luni. Întrebată dacă va pretinde la fotoliul de deputată în Parlamentul R. Moldova, Maia Sandu a spus că trebuie să discute despre acest subiect cu echipa sa. Declarațiile au fost făcute la emisiunea „Politica Nataliei Morari”, la TV8.

Discutăm în echipă și o să luăm o decizie. – Analizați această opțiune? – Da. – Ați putea candida? – Am zis că analizăm această opțiune și în scurt timp o să venim cu o decizie”, a răspuns Maia Sandu.

Între timp, fosta premieră a precizat că zilele acestea a fost prin mai multe raiona pentru a discuta cu cetățenii.

„Am fost în aceste zile și mi-am vizitat colegii în vreo 12-14 raioane. Merg în raioanele din țară și discut cu cetățenii”, a punctat Sandu.

Guvernul Sandu a fost demis la 12 noiembrie prin moțiunea de cenzură înaintată de deputații socialiști. Aceasta a fost susținută de 63 de deputați socialiști și democrați.

Автор
Daniela Cutu
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!

politic

Майя Санду выступает в Европейском парламенте / LIVE /

18 мая 2022, час 16:07
Делиться:

В среду, 18 мая, президент Молдовы Майя Санду выступает в Европейском парламенте. Предлагаем посмотреть исторический момент вместе.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram