social

Pe traseele naționale se circulă în condiții de ninsoare. ASD: „Drumuri blocate nu avem”

06 января 2019, час 10:44
Делиться:

La această oră, pe traseele naționale se circulă în condiții de ninsoare. Potrivit Administrației de Stat a Drumurilor, toată noaptea drumarii au lucrat la deszăpezirea traseelor din țară și actualmente nu există căi blocate. 

Contactat de TV8, șeful Serviciului operativ al Administrației de Stat a Drumurilor, Sergiu Căpățână, a declarat că la ora actuală în țară nu sunt drumuri blocate din cauza precipitațiilor sub formă de ninsoare. Potrivit lui, nu au fost depistate nici mașini blocate în zăpadă. „Nu avem situații ieșite din comun. Se circulă în condiții de iarnă, drumuri blocate nu avem”, a menționat Sergiu Căpățână.

Pe traseele din țară se înregistrează pe alocuri lunecuș. Pe drumurile naţionale s-au efectuat lucrări de patrulare şi combatere a lunecuşului. Pentru aceasta au fost antrenate peste o sută de utilaje speciale, aproape 250 de muncitori rutieri și au fost împrăștiate peste 1500 de tone de material antiderapant.

Автор
Anastasia Rusu
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!

social

Передвижные пункты вакцинации сегодня будут дежурить в Центре и на Буюканах

28 декабря 2021, час 09:13
Делиться:

В столице продолжают работу мобильные пункты вакцинации, оборудованные в общественном транспорте. 

Cегодня троллейбус будет находиться в секторе Центр на улице Арборилор вблизи ТЦ Shopping Malldova, а автобус на Буюканах по адресу:  Каля Ешилор, 10, возле магазина Fourchette.

Пункты вакцинации будут работать с 10:00 до 18:00.

Граждане могут идентифицировать эти транспортные единицы по стикерам со словами в поддержку кампании вакцинации против COVID-19.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram