comerciale

#InternetFărăGriji - la Telenești, un nou seminar, la Chișinău, premiul Marca Anului 2018

13 июня 2019, час 16:37
Делиться:

Necesar, util și apreciat în același timp. Proiectul Educațional ”Internet fără griji” a fost desemnat Marca Anului 2018 în categoria Responsabilitate Socială și asta după ce a căpătat o popularitate tot mai mare cu fiecare seminar practic desfășurat.

În doar câteva luni de la lansarea acestui proiect, compania Moldcell a străbătut țara în lung și-n lat pentru a le vorbi părinților și copiilor despre siguranța online, alături de partenerii Tekwill Academy Kids și Centrul Internațional ”La Strada”.

Astfel se face că, eforturile experților, partenerilor și voluntarilor Moldcell au fost răsplătite nu doar cu laudele și mulțumirile participanților, dar și cu un premiu care confirmă necesitatea acestui proiect la nivel de țară.

Era un lucru așteptat și firesc, la cât de bine a fost primit în fiecare oraș, iar anul acesta mai sunt multe orașe în listă, pentru a face față tuturor invitațiilor.

La fel ca și anul trecut, startul a fost dat la Chișinău, iar între timp, Proiectul Educațional ”Internet fără griji” a ajuns și la Telenești, unde a fost întâmpinat cu foarte multă căldură, așa cum se vede în acest video:

Fiți cu ochii pe pagina Moldcell pentru a fi la curent cu toate noutățile ”Internet fără griji”!

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram