social

/VIDEO/ UPDATE: Ministerul de Externe confirmă moartea tânărului moldovean în Israel

17 мая 2019, час 13:00
Делиться:

Atenție, imaginile video vă pot afecta emoțional!

UPDATE, ORA 13.00: Reprezentanții Ministerului de Externe de la Chișinău confirmă decesul tânărului moldovean, pe un șantier de construcții din Israel. Aceștia spun că rudele victimei au fost anunțate și că țin legătura cu reprezentanții misiunii diplomatice a țării noastre în Israel, cu privire la acest caz. Ministerul nu dispune deocamdată de alte detalii despre incident. 

ORA 11.36: Un moldovean de 34 de ani a decedat ieri pe un șantier de construcții din Israel, după ce ar fi căzut în armătură de pe o rampă, amplasată la etajul doi al unui bloc. Potrivit martorilor incidentului, bărbatul ar fi decedat pe loc.

Incidentul s-ar fi produs ieri, la ora 16:00 în Bnei Brak, un oraș aflat la o distanță de circa zece kilometri de Tel Aviv.

Persoanele care-l cunosc spun că el muncea în Israel de patru luni. Acesta avea în Republica Moldova doi copii.

Am solicitat informații suplimentare de la Ministerul de Externe al Republicii Moldova și reprezentanții instituției ne-au spus că documentează subiectul și vor reveni ulterior cu detalii.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram