politic

Harunjen și Cavcaliuc, chemați la audieri în Parlament

18 сентября 2019, час 11:57
Делиться:

Comisia parlamentară de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor privind tentativa de puci anticonstituțional întreprinsă de Partidul Democrat se convoacă în ședință pe 20 septembrie. Membrii comisiei i-au invitat la audieri pe mai mulți foști funcționari, dar și pe conducătorii unor instituții de presă.

Deputatul Mihai Popșoi a anunțat că i-a chemat la audieri pe fostul procuror general Eduard Harunjen, fostul șef al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, ex-directorul interimar al Serviciului Protecție și Pază de Stat, Anatolie Golea, președintele Asociației Procurorilor, Alexandru Cladco și fostul prim adjunct al Inspectoratului General de Carabinieri, Mihail Ciubaciuc.

De asemenea, în fața deputaților ar trebui să vină cu explicații directorul agenției „Moldpres”, Andrei Volentir și directorul Companiei „Teleradio Moldova”, Ecaterina Stratan.

Deputații din actuala majoritate parlamentară consideră că Partidul Democrat a întreprins o tentativă de puci anticonstituțional prin intermediul Curții Constituționale și al Procuraturii Generale, atunci când nu a acceptat noua guvernare instituită de Blocul ACUM și PSRM.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!

politic

Майя Санду выступает в Европейском парламенте / LIVE /

18 мая 2022, час 16:07
Делиться:

В среду, 18 мая, президент Молдовы Майя Санду выступает в Европейском парламенте. Предлагаем посмотреть исторический момент вместе.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram