social

Viorel Morari are pe masă 12 volume de materiale în privința finanțării Partidului Socialiștilor: „Vreau să le analizez”

25 октября 2019, час 17:33
Делиться:

Toate materialele acumulate de procurori în timpul investigațiilor ce vizează finanțarea ilegală din Rusia a Partidului Socialiștilor și declarațiile persoanelor audiate au fost adunate într-un dosar care are în total 12 volume, spune șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, care a precizat că dosarul se află în prezent pe masa sa.

Chiar dacă procurorii au emis o ordonanță de refuz în pornirea unui dosar penal, pentru că acțiunile de finanțare ilegală a PSRM nu s-au confirmat, Viorel Morari spune că intenționează să analizeze toate materialele, pentru a se convinge că nu există temei pentru inițierea cauzei penale.

Viorel Morari a declarat astăzi, în cadrul unui club de presă, că președintele Igor Dodon nu are în prezent nici statut de bănuit, nici de învinuit în vreo cauză penală.

Amintim că, după ce au eșuat negocierile între Partidul Democrat și Partidul Socialiștilor pentru crearea unei majorități parlamentare, în spațiul public a apărut un video în care Igor Dodon îi povestește lui Vladimir Plahotniuc că ar primi câte 700-800 de mii de dolari pe lună, pentru întreținerea partidului”.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram