auto

Euro NCAP lansează un clasament al maşinilor care dispun de cea mai eficientă asistenţă la condus. Iată primele rezultate

01 октября 2020, час 17:00
Делиться:

Astăzi, Euro NCAP anunță lansarea celei de-a doua serii de teste Highway Assist după cea începută încă în 2018. Pentru a asigura adoptarea în condiții de siguranță a acestor și a altor tehnologii de conducere asistată de către consumatori, Euro NCAP a elaborat un protocol de testare și evaluare specific, precum și un sistem de clasificare.

Cea mai recentă serie de teste include zece mașini care pot fi dotate cu Highway Assist şi anume noile Audi Q8, BMW Seria 3, Ford Kuga, Mercedes GLE, Nissan Juke, Peugeot 2008, Renault Clio, Tesla Model 3, Volkswagen Passat și Volvo V60.

Din ce în ce mai mult, producătorii de vehicule fac uz de seturi de senzori montate pe mașinile lor pentru a oferi sprijin mai extins în timpul conducerii, deschizând calea pentru un viitor autonom. Citeşte articolul mai departe şi vezi rezultatele pe AutoBlog.MD

Автор
AutoBlog.MD
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram