politic

ULTIMĂ ORĂ! „Pro Moldova” boicotează ședința de azi a Parlamentului și cere ca o comisie parlamentară să investigheze cazul lui Gațcan

02 июля 2020, час 09:44
Делиться:

Deputații din grupul parlamentar „Pro Moldova” au anunțat cu puțin timp în urmă într-un briefing de presă că boicotează ședința de azi a Parlamentului. De asemenea, aceștia au cerut ca o comisie parlamentară să investigheze cazul lui Ștefan Gațcan.

„Considerăm că cele întâmplate ieri arată mizeria la care noi am ajuns în RM când viața unui om nu costă nimic. Noi, cei din Pro Moldova și fracțiunea vom cere în plen investigarea acstui caz prin constituirea unei comisii parlamentare de anchetă”, a spus liderul „Pro Moldova”, Andrian Candu.

„Dacă s-ar ancheta ce s-a întâmplat ieri se vor afla multe lucruri, începând cu imaginile video din Parlament și cele de la Președinție, dacă se va investiga comportamentul socialiștilor și mai ales unde e azi Gațcan, de cine e însoțit și mai ales supravegheat”, a adăugat Candu.

Liderul „Pro Moldova” a mai spus că vor fi sesizate instituțiile europene.

„Vor fi trimise demersuri la Consiliul Europei, demersuri la UE, OSCE ca o comunitate internațională întreagă să fie alături pentru a investiga acest caz”, a sunliniat Andrian Candu.

 

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram