auto

A fost scos la vânzare prin licitație un Ford Bronco cu parcurs practic nul, făcut în 1991

02 октября 2020, час 10:32
Делиться:

În vara anului curent a fost lansat noul Ford Bronco, un model de SUV care nu a mai fost produs în ultimii 24 de ani. Cu toate acestea, încă se mai pot găsi exemplare noi de generaţie veche, produse în anii ’90 ai secolului trecut, iar unul dintre ele a fost scos la vânzare prin licitaţie pe Bring a Trailer, unde poate fi admirat în cele mai mici detalii în peste 440 de fotografii!

Acest Bronco XLT a fost cumpărat în Chicago în anul 1991, anul în care mulţi dintre cititorii noştri abia s-au născut sau abia făceau primii paşi. Cu toate acestea, timp de aproape trei decenii, dintr-un anumit motiv, el a stat într-un depozit din statul Wisconsin, până în primăvara anului 2020 când a fost cumpărat de un dealer din Michigan.

La 29 de ani după producţie, odometrul acestei maşini indică doar 29 de mile americane sau aproximativ 50 km. Citeşte articolul mai departe şi află care este oferta de preţ actuală, pe AutoBlog.MD

Автор
AutoBlog.MD
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram