social

Ceban vrea să deschidă la Chișinău o filială a muzeului blocadei Lenigradului. Reacția lui Codreanu

03 февраля 2020, час 17:54
Делиться:

Edilul capitalei Ion Ceban vrea să deschidă la Chișinău o filială a muzeului blocadei Lenigradului, la data de 8 septembrie 2020. Despre asta primarul a anunțat după vizita sa la Sankt- Petersburg, unde s-a întâlnit cu guvernatorul Alexandr Beglovîi,  scrie ria.ru.

Am vorbit astăzi cu directorul muzeului blocadei Lenigradului. Vrem ca pe data de 8 septembrie 2020 să fie deschisă o filială la Chișinău”, a spus Ceban la o întâlnire cu guvernatorul din Sankt- Petersburg Alexandr Beglovîi.

Fostul primar Ruslan Codreanu pare deranjat de decizia lui Ceban și spune că de fapt orașul are nevoie de cultură și teatre.

De al doilea primar cu vocație de istoric are (ne)noroc Chișinăul… Primul a condus Chișinăul zece ani, iar în loc de drumuri, școli și grădinițe, mobilitate, canalizare și transport public se ocupa de colectarea pietrelor în forma de România Mare și vorbea mai mult despre tancuri decât despre administrarea orașului.

Al doilea se ocupă de reparația greșelilor istorice a celor doi tirani care prin fanatismul lor au omorât zeci de milioane de oameni… Dle Primar, nu călca pe greblele lui Chirtoacă. Orașul suferă de probleme grave si sistemice, iar tu deja ești primarul tuturor.

Orașul are nevoie de cultură, trageți vă rog o fugă pe la toate teatrele municipale să vedeți cum o duc. Vedeți teatrul municipal Guguță cum se prăbușește, iar copiii municipiului riscă să rămână fără distracție și piese de teatru cu păpuși” a scris Codreanu pe pagina sa de Facebook. 

 

Автор
Daniela Cutu
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!

social

Передвижные пункты вакцинации сегодня будут дежурить в Центре и на Буюканах

28 декабря 2021, час 09:13
Делиться:

В столице продолжают работу мобильные пункты вакцинации, оборудованные в общественном транспорте. 

Cегодня троллейбус будет находиться в секторе Центр на улице Арборилор вблизи ТЦ Shopping Malldova, а автобус на Буюканах по адресу:  Каля Ешилор, 10, возле магазина Fourchette.

Пункты вакцинации будут работать с 10:00 до 18:00.

Граждане могут идентифицировать эти транспортные единицы по стикерам со словами в поддержку кампании вакцинации против COVID-19.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram