politic

Dodon către Sandu: „După anticipate, o sa trebuiască să ne așezăm cu socialiștii și să găsim limbă comună”

04 сентября 2020, час 12:00
Делиться:

Șeful statului i-a sugerat liderei PAS, Maiei Sandu „să nu facă declarații tăioase în campania electorală pentru că după alegerile anticipate, care vor fi provocate de PSRM, va trebui să să se așeze la masa de negocieri cu socialiștii, să de mâna și să găsească soluții”. Declarațiile au fost făcute, vineri, 4 septembrie, în cadrul emisiunii „Președintele Răspunde”.

Igor Dodon, președinte R. Moldova:Ceea ce ține de Maia Sandu, ea face declarații, iar tăioase. Eu înțeleg că e campanie electorală și vreți să păreți tare bățoși. O să se finalizeze campania electorală, o să trebuiască să veniți, să discutați, o să trebuiască să dați mâna. Anul trecut, Maia Sandu a venit și a dat mâna în fiecare zi și eram în coaliție când eu am propus-o pe Maia Sandu prim-ministru, dar acum o face pe marea luptătoare anti-Dodon. Dar cu cine după alegeri anticipate, pentru că noi o să le provocăm la sigur, o să trebuiască să te așezi la masa și să discuți, cu cine? Cu Șor sau cu Usatîi să faci majoritate parlamentară? O să trebuiască să veniți și să ne așezăm cu socialiștii și să găsim limbă comună. Pentru ce tot veninul pe care îl turnați? Noi nu o să vă răspundem cu aceeași monedă”.

Cât despre întâlnirea dintre lidera PAS, Maia Sandu și Pavel Filip, șeful statului spune că „sunt băieți mari, pot să se întâlnească unde vor și fiecare lider de partid își face agenda sa.”

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram