social

Detalii în cazul minorei violate la Bălți. Printre bănuiți, un angajat al Consulatului Ucrainei la Bălți

05 февраля 2020, час 13:24
Делиться:

Un angajat al Consulatului Ucrainei la Bălți ar fi violat o adolescentă de 17 ani din Sângerei. Cazul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri în sectorul Dacia din Bălți, scrie nordnews.md.

Tânăra a fost abuzată sexual de doi indivizi cu vârsta de 37 și respectiv 38 de ani. Unul dintre violatori s-a dovedit a fi un angajat al Consulatului Ucrainei la Bălți. Informația a fost confirmată pentru sursa citată, de surse avizate din cadrul Inpsectoratului de Poliție Bălți, dar și a Procuraturii Bălți.

Șeful adjunct al Procuratorii Bălți, Alexandru Celac a declarat că nu cunoaște despre acest caz.

Deocamdată, serviciul de presă al IP Bălți nu a confirmat, dar nici nu infirmat informația. Oamenii legii vor veni cu mai multe detalii pe parcursul acestei zile. Sursele sursei citate, sub protecția anonimatului, au menționat că unul dintre cei doi bărbați a fost reținut de oamenii legii. Cel de-al doilea, încă nu a fost reținut, dat fiind faptul că are imunitate diplomatică.

Aceleași surse au ținut să menționeze că acesta ar fi Alexandr Storojuc, consul în cadrul Consulatului Ucrainei în municipiul Bălți.

Potrivit altor surse, minora face parte dintr-o familie monoparentală, este originară din raionul Sângerei și locuiește la Bălți. Mama fetei este plecată la muncă peste hotare.

Contactați de redacție, reprezentanții Consulatului Ucrainei la Bălți au declarat că nu pot veni deocamdată cu o reacție cu privire la acest caz.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram