politic

/VIDEO/ Cum comentează Diacov coaliția cu PSRM, în contextul în care anterior a afirmat că Dodon este un „trădător de patrie”

05 марта 2020, час 15:43
Делиться:

„Așa era disciplina în partid”. Astfel a comentat președintele de onoare al Partidului Democrat Dumitru Diacov coaliția cu PSRM, în contextul în care în vara anului trecut, la mitingul organizat de PDM, a afirmat împreună cu mai mulți deputați că Dodon ar fi un „trădător de patrie” și că federalizarea R. Moldova ar fi un pericol pentru țara noastră.

„- În anul 2019 afirmați că președintele Dodon este un trădător de patrie și spuneați că există un pericol ca țara să fie federalizată. – Organizanți au fost alții la acel miting. – Erați și dumnevoastră. – Păi eram. Așa era disciplina în partid. Nu știu dacă am strigat.  A fost o altă epocă istorică. – Ce s-a schimbat de atunci? – S-au schimbat multe. Noi trăim în altă țară acum”, a răspuns Diacov.

Автор
Daniela Cutu
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!

politic

Майя Санду выступает в Европейском парламенте / LIVE /

18 мая 2022, час 16:07
Делиться:

В среду, 18 мая, президент Молдовы Майя Санду выступает в Европейском парламенте. Предлагаем посмотреть исторический момент вместе.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram