diaspora

/VIDEO/ Românii și moldovenii din SUA pun mâna pe arme împotriva vandalilor

05 июня 2020, час 15:36
Делиться:

Ca reacţie la violenţele şi jafurile din Statele Unite, americanii nu au pus mâna pe telefon să sune la poliţie. Au pus însă mâna pe armele de foc, ca să îşi apere bunurile, aşa cum sunt învăţaţi din bătrâni, potrivit Mediafax

Alex Gurdilă este un român ce trăieşte lângă Chicago şi a văzut pregătirile. Cetățenii români şi moldoveni au intrat la joc. Unii sunt voluntari la poliţie, alţii îşi cumpără arme.

De peste 7 zile, grupuri de vandali sparg geamuri şi jefuiesc în voie în timpul protestelor. Peste 10.000 de oameni au fost arestaţi.

Din discuţii cu alţi imigranţi, am aflat că unii vor să meargă voluntari la poliţia locală pentru a-i ajuta să lupte cu protestatarii. Alţii au zis că vor aplica pentru permis de port-armă şi sunt deja în căutare de pistol taser”, a spus Alex Gurdilă.

Oamenii au stat noaptea să îşi păzească locul de trai sau afacerile cu arme. Cumnatul meu şi-a pregătit tot echipamentul folosit pentru vânat ca să reziste unui atac din partea vandalilor care nu a mai venit”, a mai declarat vloggerul.

Toate acele mesaje s-au dovedit a fi doar atât: mesaje pe internet pentru a crea panică.

Автор
Daniela Cutu
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram