politic

Deputații Partidului Șor s-au aliat cu grupul „Pro Moldova”. Vor să dea jos „regimul dictatorial” al lui Dodon

08 мая 2020, час 10:46
Делиться:

Partidul Politic „ȘOR” salută apelul deputatului Andrian Candu privind crearea unui bloc anti-guvernamental și consideră că în situația actuală disputele politice între forțele opoziției și supărările trebuie lăsate deoparte pentru a slava Republica Moldova de un regim dictatorial, corupt și incompetent.

„Partidul Politic „ȘOR” devine parte componentă a blocul anti-guvernamental. Îndemnăm toate forțele opoziției democratice să se alăture noii structuri”, anunță formațiunea într-un comunicat de presă.

Reprezentanții PP Șor spun că actuala coaliție de guvernare PSRM-PDM nu face nimic pentru a identifica soluții de depășire a crizei, deoarece este subjugată intereselor personale, de natură electorală a liderului de facto al PSRM, Igor Dodon „care urmărește doar scopuri politice și de îmbogățire personală și de grup, în detrimentul țării și cetățenilor”.

„Partidul Politic „ȘOR” consideră că actuala coaliție, în frunte cu Igor Dodon, nu mai are nici dreptul moral, nici legal de a continua să guverneze Republica Moldova”, punctează reprezentanții partidului.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram