politic

Filip, despre plecarea celor patru deputați de la PDM: „Unii colegi tânjesc după trecutul PDM și astăzi au hotărât să i se alăture”

08 мая 2020, час 12:10
Делиться:

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip a venit cu o reacție la plecarea celor patru deputați din formațiune. Filip subliniază că parlamentarii s-au alăturat formațiunii „Pro Moldova”, din motiv că „tânjesc după trecutul PDM”.

Partidul Democrat trece printr-un proces de transformare. Conducerea partidului, împreună cu liderii locali și organizațiile teritoriale, toți ne-am angajat să facem din PDM o formațiune politică autentică, unde interesele financiare și corupția politică nu-și au locul. Din păcate, unii colegi tânjesc după trecutul PDM și astăzi au hotărât să i se alăture. O dată în plus, se confirmă că în politica de la noi banul e la putere. Rămân ferm angajat în dorința de a face din PDM un partid sănătos cu oameni cinstiți și știu că vom reuși”, a scris Pavel Filip pe Facebook, acum câteva minute.

Astăzi, din PDM au anunțat că pleacă Violeta Ivanov, Vladimir Vitiuc, Oleg Sîrbu și Elena Bacalu care au precizat că aderă la grupul „Pro Moldova”.

Автор
Daniela Cutu
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram