social

Ceban revocă dispoziția privind comerțul stradal în perioada estivală! „Oamenii s-au urcat în cap”

09 июня 2020, час 09:47
Делиться:

Primarul municipiului Chișinău va revoca dispoziția privind desfășurarea comerțului stradal cu înghețată, băuturi răcoritoare și produse de patiserie, pe parcursul verii. Ion Ceban a spus la ședința operativă a Primăriei că după ce a semnat oridinul, în parcuri și trotuare au apărut mai multe gherete fără…acte permisive.

„Eu am fost de acord ca astfel de comerț să fie permis pe perioada estivală, dar am fost asigurat că această condiție este bine organizată. Am semnat dispoziția, am permis și în prima săptămână, oamenii s-au urcat în cap și au decis că iarăși în oraș trebuie să se meargă „po bespredelu”, a declarat Ceban.

Din acest motiv, edilul a decis să anuleze dispoziția, astfel, autoritățile renunțând la comerțul stradal estival.

„Domnul Ilie Ceban, astăzi să vedem legal cum putem să facem chestia asta. Și nu vreau să mai aud că astfel de gherete apar peste noapte, noi nu le-am scos pe cele peste 300 ca să apară altele”, a spus primarul.

Ion Ceban a cerut ca în următoarele două zile să fie evacuate toate gheretele cu înghețată, băuturi răcoritoare și produse de patiserie instalate de la 1 iunie până astăzi.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram