politic

Vladimir Voronin a semnat denunțul la Procuratură pe numele lui Sergiu Sîrbu. Cum explică liderul PCRM

10 февраля 2020, час 21:52
Делиться:

Vladimir Voronin a semnat denunțul la Procuratură pe numele deputatului democrat Sergiu Sîrbu. Liderul Partidului Comuniștilor (PCRM) spune că demersul a fost făcut la finele anului trecut, pentru presupusa tentativă a lui Sergiu Sîrbu de a corupe un deputat comunist, din fosta legislatură, după ce grupul din cei 14 parlamentari comuniști a părăsit fracțiunea PCRM. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8.

„I-a propus bani pentru a ieși din partid. Scopul lor a fost ca să-i cumpere pe toți în afară de mine, ca eu să rămân singur”, a spus Vladimir Voronin.

Din spusele liderului PCRM, suma ar fi ajuns la 300 de mii de euro, iar fosta deputată căreia i s-ar fi promis acești bani ar fi Elena Bodnarenco,

Sergiu Sîrbu este cercetat penal într-un dosar intentat pe vremea când la șefia Procuraturii Generale se alfa Dumitru Robu. Potrivit avocatului deputatului, Sârbu este cercetat penal pentru „corupere activă în proporții deosebit de mari, săvârșită în privința unei persoane cu funcții de demnitate publică”. Acesta a fost chemat la audieri acum aproximativ două săptămâni. El își neagă vina.

Ulterior, deputatul a venit cu un comentariu la acest subiect, detalii AICI.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram