politic

/VIDEO/ Candu îi amintește lui Dodon că tot este transfug: „Așează-te pe scăunel și nu ne da lecții de moralitate”

11 мая 2020, час 12:51
Делиться:

Liderul grupului parlamentar „Pro Modova” a venit cu o reacție după ce președintele Igor Dodon a declarat că nu va accepta o majoritate legislativă din transfugi. Andrian Candu i-a amintit șefului statului că el tot este transfug și a adăugat următoarele „Așează-te domnule pe scăunel și nu ne da lecții de moralitate”.

„Dar nu oare el este cel care a plecat din Partidul Comuniștilor (PCRM). Mai mult, l-a votat pe președintele Nicolae Timofti, asta chiar dacă comuniștii erau de altă părere. Ceea ce a făcut acum câțiva ani, în Parlament fiind, a plecat de la comuniști și a mers la socialiști, iar apoi a devenit și conducătorul formațiunii”, a precizat liderul „Pro Moldova”.

Politicianul a adăugat că deputații au plecat din Partidul Democrat de la putere la opoziție și nu invers. „Din punctul de vedere al moralității noi dormim foarte liniștiți. Dar dacă vorbim despre transfugi, președintele trebuie să se uite în propria curte”, a spus Andrian Candu.

Igor Dodon le-a recomandat astăzi politicienilor din opoziție să se gândească bine înainte de a da jos Guvernul, împreună cu partidul Șor și deputații transfugi care au aderat la grupul „Pro Moldova”. „R. Moldova nu area nevoie la moment de o criză politică, dar de o anumită stabilitate”, a spus președintele.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram