auto

125 de ani de Skoda: 1000 MB este primul model produs în masă al companiei

13 августа 2020, час 16:37
Делиться:

Skoda Auto face o călătorie extraordinară prin cei 125 de ani de istorie ai companiei, cu douăsprezece repere auto care i-au marcat-o. După cum am promis, despre fiecare vă vom spune mai multe detalii, asta pentru că fiecare automobil este unic şi interesant în felul său.

Continuăm cu al cincilea reper – 1000 MB – prima mașină produsă în masă şi originară din Republica Cehă, cu un design de pionierat, caroserie autoportantă și motor ușor sub capacul portbagajului!

În plus, pentru acest automobil, Skoda a construit o linie de producție complet nouă și modernă la uzina principală din Mlada Boleslav. Cu o unitate de propulsie compactă în partea din spate a caroseriei sale autoportante, eleganta mașină cu patru portiere a fost unul dintre cele mai avansate vehicule din clasa de 1.0 litri din 1960. Află mai multe detalii interesante despre model pe AutoBlog.MD

Автор
AutoBlog.MD
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram