auto

Viral: Cum un tanc american de minim 9 milioane de dolari s-a blocat într-o mică băltoacă

14 августа 2020, час 09:40
Делиться:

Un filmuleţ viral face înconjurul lumii atât pe YouTube, cât şi pe reţelele de socializare. Deşi a fost postat în original la data de 29 octombrie 2010 pe un canal care conţine mai puţin de 25 de clipuri, care au doar câteva mii de vizualizări în total, cel despre care vorbim abia de curând a primit un impuls de vizionări.

Isprava a fost urmărită de peste 6.7 milioane de oameni la momentul publicării acestui articol. Aşadar, imaginile arată cum un tanc al armatei americane care costă minim 9.000.000 de dolari a rămas blocat pentru un timp în noroi.

Din ceea ce putem vedea, şenila stângă a unităţii de luptă şi-a pierdut aderenţa şi pur şi simplu alunecă într-o băltoacă cu apă, iar cea dreaptă, având un contact slab cu terenul, nu făcea decât să împingă tancul într-un perete de pământ abrupt. Citeşte articolul mai departe şi vezi clipul pe AutoBlog.MD

Автор
AutoBlog.MD
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram