auto

Imaginea zilei: “Ion” s-a întors în Moldova cu un alt Bentley

16 августа 2020, час 13:21
Делиться:

Încă un Bentley Bentayga a fost observat pe străzile oraşului Chişinău, însă ca şi alte exemplare văzute anterior, maşina este înmatriculată peste hotare, în Marea Britanie. Amintim că avem câteva unităţi care fac uz şi de drumurile locale, fiind cu numere de Moldova.

SUV-ul a fost fotografiat de un cititor AutoBlog.MD, care nu a ezitat să ne arate şi nouă rezultatul “spotting-ului” său din trafic. Şi cu adevărat maşina reuseşte să atragă priviri, inclusiv prin culoarea sa de caroserie specială, numită Kingfisher.

Interesant este că în toată Marea Britanie sunt doar câteva exemplare pentru care s-a optat o astfel de culoare opţională, iar în august 2018 s-a întâmplat să fie observat un automobil identic la fel prin Chişinău! Dar staţi să mai aflaţi despre câteva lucruri interesante pe care le-am descoperit… Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Автор
AutoBlog.MD
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram