externe

Unii fac elicoptere, alţii fac “tancuri”! Un moldovean, condamnat la trei ani de închisoare în Italia

24 июля 2020, час 12:50
Делиться:

Dacă unii moldoveni pot face elicoptere, iată că se pot găsi şi unii specializaţi în producţia de “tancuri”. Un inginer originar din Republica Moldova, Alexandru Budu, a fost condamnat de curând la trei ani de închisoare în Italia pentru construcția unui aşa-zis tanc.

Potrivit il Fatto Quotidiano, o nouă tentativă a visului imposibil de a reconstitui Repubblica Serenissima di Venezia, o idee a unor separatişti de a detaşa o parte din nord-estul Italiei de restul peninsulei, a fost contracarată la 23 de ani de la o primă încercare.

Curtea de la Rovigo i-a condamnat pe doi vechi cunoscuți ai cronicilor politico-judiciare de la sfârșitul secolului trecut: Luigi Massimo Faccia în vârstă de 65 de ani, originar din Conselve (Padova) şi pe Flavio Contin în vârstă de 77 de ani, originar din Casale di Scodosia, la câte patru ani şi şase luni de închisoare pentru încercarea de a folosi un fel de tanc construit artizanal, în “condiţii casnice”, cu două tunuri capabile să tragă. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Автор
AutoBlog.MD
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!

04 октября 2022, час 10:43
Делиться:
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram