social

Săptămâna bucătăriei italiene în lume pe tv8.md - despre paste italiene!

24 ноября 2020, час 09:28
Делиться:

Suntem în a doua zi din săptămâna bucătăriei italiene în lume pe tv8.md. Colegul nostru Andrei Veleșcu împreună cu Excelența Sa, Ambasadoarea Italiei în Republica Moldova, Valeria Biagiotti, vin să povestească despre  pastele italiene.

Vă reamintim că tradițional în a treia săptămână a lunii noiembrie, se desfășoară „Săptămâna Bucătăriei Italiene în lume”. Această săptămână a devenit un proiect grandios de promovare a culturii culinare italienești, în care se implică restaurantele, bucătarii, antreprenorii și misiunile diplomatice italiene din toată lumea.

Anul acesta tv8.md cu suportul Ambasadei Italiei în Republica Moldova, a realizat un ciclu de emisiuni online despre bucătăria italiană. Prima ediție a fost publicată ieri, 23 noiembrie 2020 și o puteți găsi AICI.

Astfel, vă îndemnăm să vizitați site-ul nostru pentru a vă informa corect și la timp despre tot ce se întâmplă în lume, dar în această săptămână pentru a vă îndrăgosti de bucătăria italiană.

Acest proiect este realizat cu suportul Ambasadei Italiei în Republica Moldova.

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram