politic

De ce nu a fost audiat Igor Dodon în cazul „kuliok”? Răspunsul procurorului general Alexandr Stoianoglo

24 декабря 2020, час 22:19
Делиться:

Procurorul General Alexandr Stoianoglo a spus că nu regretă de faptul că în cazul „kuliok” nu a fost deschis un dosar penal. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, difuzată pe 24 decembrie curent. 

„Știți că noi am pornit un proces penal, în cadrul căruia am analizat mai multe lucruri. De ce nu l-am interogat pe Igor Dodon? Dacă îl audiam în calitate de martor, nu puteam să-i înaintăm învinuirea. Dacă îl audiam în calitate de învinuit, nu puteam prezenta probe. Chiar și unele persoane vizate în acest caz au spus că totul este un show politic”, a spus Alexandr Stoianoglo.

De asemenea, procurorul general a spus că nu există nicio relație între el și Igor Dodon, iar decizia de clasare a dosarului a fost una independentă și nu are nicio legătură cu faptul că politicianul se afla în fruntea Președinției.

Pe 4 noiembrie curent Igor Dodon, a declarat, în premieră, tot în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” că nu știe ce se afla în „kuliokul” pe care fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc a vrut să il dea.

Procuratura Anticorupție a clasat procesul penal pornit în baza imaginilor cu șeful statului, Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov din motivul că faptele persoanelor vizate nu întrunesc elementele infracțiunii.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram