social

Poliția de Frontieră susține că copilul dispărut la Hâncești nu a fost scos de pe teritoriul Republicii Moldova

27 мая 2020, час 22:33
Делиться:

Băiețelul de 6 ani care dispărut ieri la amiază în orașul Hâncești nu a fost scos de pe teritoriul Republicii Moldova. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de Poliția de Frontieră.

Polițiștii de frontieră s-au mobilizat la maxim pentru a ajuta părinții copilului pierdut. În procesul de căutare este implicată toată tehnica din dotare a Poliţiei de Frontieră, inclusiv camerele de termoviziune, în vederea identificării copilului dispărut. De asemenea, la căutări au fost implicați și patrupezii PF.

Pentru a evita o posibilă răpire a micuțului, toate vehiculele sunt verificate când ajung la frontiera țării.

Amintim că băiețelul dispărut are doar 6 ani și îl cheamă Beniamin Osipciuc. Copilul locuiește pe strada Mănăstirea Căpriana, 8. Băiatul a dispărut marți, în jurul orei 12.00. Era îmbrăcat într-un maiou de culoare galbenă și blugi de culoare verde.

Persoanele care dețin informații despre aceast băiețel, sunt rugate să sune la numerele de telefon 061000601 și 026922880.

/VIDEO/ Ruda băiatului dispărut la Hâncești: „Am căutat peste tot”. Primarul orașului oferă detalii

Автор
Anastasia Rusu
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram