auto

Noul Ford Mustang Mach-E GT se prezintă pentru Europa – 3.7 secunde până la 100 km/h

28 сентября 2020, час 18:22
Делиться:

Ford a dezvăluit pentru prima dată în Europa versiunea de înaltă performanță a primului său SUV electric – Mustang Mach-E GT – o maşină care va fi capabilă să se catapulteze de pe loc şi până la 100 de km/h în doar 3.7 secunde atunci când va fi introdus în regiune la sfârșitul anului 2021!

Niciun alt vehicul din clasa sa nu poate accelera mai repede decât Mustang Mach-E GT, model pune la dispoziţie un grup motopropulsor cu 465 CP şi tracțiune integrală pentru conducătorii auto gata să profite pe deplin de beneficiile de performanță ale condusului full electric.

Modelul dispune de un tren de rulare format din două motoare care oferă în total 465 CP şi 830 Nm de cuplu, acesta din urmă fiind în mod independent livrat pe punţi pentru o manevrabilitate şi mai receptivă. Află mai multe detalii din articolul complet de pe AutoBlog.MD, alături de preţul de start pentru Mach-E.

Автор
AutoBlog.MD
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram