social

Ești în căutarea unui job? Participă la Târgul on-line „Locuri de muncă în Moldova” unde sunt peste 2 000 de oferte

03 июня 2021, час 11:49
Делиться:

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Munca (ANOFM) anunță că Târgul locurilor de munca, ediția a XIX-a, cu tematica „Locuri de munca în Moldova”, se va desfășura în acest an online. Acesta se va desfășura în perioada 07-17 iunie pe platforma e-angajare.md.

Târgul on-line are scopul promovării locurilor de muncă vacante din întreaga țară. Astfel, companiile au posibilitatea de a recruta electronic, iar persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, inclusiv persoanele venite de peste hotare, au posibilitatea de a aplica online și în timp real la posturile de muncă disponibile în Republica Moldova.

La această ediție a târgului on-line participă peste 130 companii din toată republica cu peste 2000 oferte de muncă. Cei interesaţi în căutarea unui job pot aplica CV-ul pentru unul sau mai multe joburi la angajatorii din diferite domenii de activitate precum medicină, administrație publică, industria prelucrătoare, industria textilă, contabilitate, comerț, transport etc.

Începând cu data de 07 iunie 2021, pe portal aveți posibilitatea să analizați ofertele de muncă, cerințele de ocupare, salariul și datele de contact ale angajatorului. Pagina electronică va putea fi accesată, în timp real, timp de 11 zile, din orice colț al lumii, iar persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor putea aplica direct CV-ul pentru oferta de muncă dorită. În comparație cu alte târguri tradiționale, la târgul online ai posibilitatea de a participa de acasă, stând în fața laptop-ului, job-urile fiind doar la un click distanță.”, se arată într-o notă informativă a ANOFM.

Aflată la cea de-a XIX-a ediție, platforma târgului on-line al locurilor de muncă a înregistrat până în prezent peste 50500 de vizite, evenimentul fiind accesat din: Moldova, România, Ucraina, Franța, Germania, Rusia, Italia, SUA, Marea Britanie, Suedia, Belgia, Elveția etc. Evenimentul este susținut de proiectul PNUD „Migrație și dezvoltare locală”, finanțat de Guvernul Elveției.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram