social

/UPDATE. DOC/ Ultima oră! Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP are un nou șef. Ce avere declară

03 июня 2021, час 15:13
Делиться:

Inspectoratul Național de Securitate Publică (INSP) are un nou șef. Constantin Țurcanu a fost numit prin ordinul ministrului Afacerilor Interne (MAI), Pavel Voicu, în funcţia de şef al INSP.

Constantin Țurcanu activează în poliție din anul 1999. Anterior a deținut funcția de locțiitor al comandantului șef al secție logistică al Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială „Fulger” al Inspectoratului General al Poliției. Noul șef al INSP a activat în cadrul MAI în diferite funcții ale corpului de comandă.

Potrivit declarației de avere pentru anul 2020, Țurcanu declară că a obținut un venit de 170 611 de lei din cadrul activității sale de la MAI, peste 14 mii de lei lunar. Totodată, acesta beneficiază de pensie pentru gradul doi de invaliditate oferită de CNAS, în valoare totală de peste 35 de mii de lei.

Acesta are în proprietate două apartamente, unul dobândit în 2007 și altul în 2016. De asemenea, acesta circulă cu un automobil de marca Mercedes, fabricat în 2012 și procurat în 2017 cu 400 000 de lei. Mai jos este atașată declarația de avere a lui Constantin Țurcanu.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram