social

/FOTO/ CEC anunță că a fost distrusă matrița în bază căreia au fost tipărite buletinele de vot pentru alegerile de duminică

04 декабря 2021, час 16:30
Делиться:

Comisia Electorală Centrală anunță că a fost distrusă matrița în baza căreia au fost tipărite buletinele de vot, precum și rebutul buletinelor de vot tipărite pentru scrutinul de duminică 5 decembrie.

Duminică, 5 decembrie 2021, urmează să aibă loc cel de-al doilea tur al alegerilor locale noi pentru funcția de primar în șase localități din Republica Moldova.

Pentru cele șase localități au fost tipărite 115.931 buletine de vot, cele mai multe, 102.105 buletine, au fost tipărite pentru alegerea primarului municipiului Bălți, iar 13.826  pentru alegerea primarilor din alte 5 localități din țară.

Potrivit CEC, buletinele de vot au fost transmise consiliilor electorale de circumscripție, iar mâine dimineață, conform procedurilor legale, acestea se vor remite birourilor electorale ale secțiilor de votare în baza unor acte de predare.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram