social

Câteva minute rămase până la închiderea secțiilor de vot în cele cinci localități unde azi au loc alegeri. Rata de participare la urne

05 декабря 2021, час 20:33
Делиться:

Au mai rămas câteva minute până la închiderea secțiilor de vot în cele cinci sate unde azi are loc turul doi al alegerilor locale noi. Acestea își închid ușile ora 21:00. 

Reprezentanții Comisiei Electorale Centrale anunță o prezență ridicată la vot în toate localitățile unde se desfășoară scrutinul.

„Referitor la rata de participare, în unele circumscripții deja ne apropriem de rata de 50 %. Careva incidente în teritoriu nu au fost sesizate, alegerile se desfășoară în regim normal. Nu am avut sesizări din partea poliției”, au declarat reprezentanții CEC, după ședința din această seară.

Turul doi s-a desfășurat azi în localitățile Opaci din raionul Căușeni, Hârtop din raionul Cimișlia, Cupcini din raionul Edineț, Bălceana din raionul Hâncești și Cneazevca din raionul Leova.

Tot azi, urma să se desfășoare turul doi de scrutin și la Bălți, însă alegerile au fost suspendate, după ce Curtea de Apel Bălți a decis să anuleze înregistrarea Marinei Tauber în cursa electorală. Decizia a fost contestată la CSJ.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram