social

Tauber, întreruptă în timpul unui discurs despre „captivitatea justiției”, la Parlament. Grosu i-a sugerat să se înscrie pentru luări de cuvânt 

06 декабря 2021, час 13:28
Делиться:

Marina Tauber, candidata din partea Partidului Politic „ȘOR”, la funcția de primar pentru Primăria Bălți a ținut să facă câteva declarații la ședința Legislativului privitor la situația în care s-a pomenit zilele trecute. După ce aceasta a acuzat actuala guvernare că ar fi capturat justiția, iar Republica Moldova se îndreaptă către o dictatură, deputata a fost întreruptă de către președintele Parlamentului care i-a recomandat să se înscrie în lista luărilor de cuvânt. 

Înainte de a fi aprobată ordinea de zi, Marina Tauber a cerut luare de cuvânt și s-a adresat deputaților și forțelor politice.

„Mă adresez la deputații din toate fracțiunile parlamentare și la toate forțele politice, dar și la toți cei care sunt cointeresați. În ultima perioadă suntem martori la un atac fără precedent. Actuala guvernare a capturat justiția și toate organele de control și le utilizează împotriva oponenților. Ceea ce s-a întâmplat la Bălți confirmă că R. Moldova se îndreaptă către o dictatură, iar actuala guvernare reprezintă un pericol major pentru țară și cetățeni. Republica Moldova a ajuns în captivitatea unui grup de sociopați extrem de periculoși care nu se supun constituției și legii”, a declarat Marina Tauber, până în momentul în care a fost întreruptă de președintele Parlamentului.

Președintele Parlamentului, Igor Grosu a ținut să menționeze că există ora declarațiilor, iar dacă se va înscrie în lista luărilor de cuvânt îi va acorda nu doar șapte ci nouă minute pentru a-și prezenta discursul.

„Doamna Tauber, nu vă supărați, dar dumneavostră la ordinea de zi sau la declarații? Noi avem ora declarațiilor la finalul zilei. Scrieți-vă la luări de cuvânt, cu drag șapte minute și după asta vă mai dau două minute, eu am mai creat asemenea precedente”, a precizat Igor Grosu.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram