politic

/VIDEO/ Veaceslav Platon, prezent la protestul de la CEC. Vasile Costiuc: „Ești obraznic!”

07 июня 2021, час 13:58
Делиться:

Însoțit de bodyguarzi, controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon a venit la protestul de la Comisia Electorală Centrală (CEC). Acesta a fost luat la rost de către liderul Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, care l-a numit pe Platon obrazic. 

„Voi ați furat toți banii și ne spuneți că avem„instinct de turmă”? Da nu îți este rușine să spui asta la oamenii acețtia care au venit aici? Ești prieten cu procurorul geenral și îți permiți să numești oamenii „efect de turmă”? Chiar așa ai venit, obraznic, să îți bați joc de noi?”, a declarat Vasile Costiuc, liderul Partidului Democrația Acasă.

În replică, Platon a încercat să se apere argumentând că „nu îi este rușine pentru că nu am făcut nimic ilegal” iar cei prezenți la protest ar învinui oameni nevinovați. Imagini cu Platon la protest pot fi urmărite aici.

Precizăm că, mai mulți oameni protestează în aceste clipe în fața Comisiei Electorale Centrale, împotriva deciziei CEC de a deschide 139 de secțiii de votare în străinătate, în loc de 190 atât cât a cerut Ministerul Afacerilor Externe de la Chișinău. Manifestanții scandează: „Vrem să votăm!” și „Diaspora e cu noi”.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!

politic

Майя Санду выступает в Европейском парламенте / LIVE /

18 мая 2022, час 16:07
Делиться:

В среду, 18 мая, президент Молдовы Майя Санду выступает в Европейском парламенте. Предлагаем посмотреть исторический момент вместе.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram