politic

Cine exercită interimatul funcției de primar de Bălți, după demisia lui Usatîi. A ocupat anterior funcția de viceprimar

07 сентября 2021, час 15:07
Делиться:

După ce Renato Usatîi și-a dat demisia din funcția de primar al orașului Bălți, interimatul este asigurat de către Tatiana Dubițcaia, cea care anterior se afla în fotoliul de viceprimar, pe domeniile învățământului, cultură, sport, evidenței militare, ocrotirii sănătății și asistenței sociale.

Informația a fost confirmată de către angajata Direcția resurse umane a Primăriei Bălți Alina Frecăuțan. „În data de 2 septembrie, când Renato Usatîi a scris cererea de demisie, dumneaei a fost indicată. Tatiana Dubițcaia îndeplinește din data de 3 septembrie atribuțiile de primar interimar”, a spus Alina Frecăuțan pentru tv8.md.

Renato Usatîi și-a dat demisia din funcția de primar al orașului Bălți, în cadrul unei întruniri cu cetățenii în fața primăriei. Intenția a fost anunțată inițial după ce a acumulat un scor modest la alegerile parlamentare anticipate.

Anterior, într-o intervenție live pe pagina sa de Facebook, Usatîi s-a declarat mai convins ca niciodată că a luat decizia corectă și din acest motiv i-a invitat pe bălțeni „la raport”.

La alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, Blocul Reanto Usatîi a acumulat doar 4,10 % la sută din voturi. Majoritatea au luat-o socialiștii și comuniștii.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram