social

O fetiță de 10 ani, rătăcită în sectorul Botanica, a fost găsită și condusă acasă de carabinieri

08 октября 2021, час 10:37
Делиться:

O fetiță de 10 ani care s-a rătăcit pe străzile din sectorul Botanica al Capitalei a fost găsită de către angajații Inspectoratului General de Carabinieri, aflați în misiune de patrulare. Minora a fost observată plângând în apropierea unei stații de așteptare a transportului public, fiind fără supraveghere.

Totul s-a întâmplat joi seara, în jurul orei 18:00. Carabinierii s-au apropiat de copilă pentru a afla de ce este singură. Fetița le-a spus oamenilor legii că s-a rătăcit și nu știe cum să ajungă acasă.

Carabinierii au urcat minora în mașina de serviciu și după locațiile orientative comunicate de aceasta, i-au găsit casa în care locuiește.

În urma discuțiilor cu tatăl minorei, care se afla în curtea blocului, s-a stabilit că fetița a ieșit la plimbare cu mama și mătușa ei, dar s-a îndepărtat și le-a pierdut.

Inspectoratul General de Carabinieri recomandă cetățenilor ca în cazul în care observă persoane aflate în dificultate sau copii fără supraveghere, să se adreseze la cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau să apeleze numărul 112.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram