Start înregistrării la Tabăra parlamentară online! Copii pot vizita virtul clădirea Legislativului

11 июня 2021, час 08:46
Делиться:

A fost dat startul înregistrării participanților la Tabăra parlamentară online, dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 10-18 ani. Înregistrarea la tabără are loc pe pagina oficială de FACEBOOK a Parlamentului Republicii Moldova și va dura până pe 20 iunie curent.

Potrivit informațiilor, evenimentul se va desfășura în perioada 28 iunie – 2 iulie și va include sesiuni pentru trei categorii de vârstă: 10-12 ani, 13-15 ani și 16-18 ani.

Programul se va axa pe istoria celor 30 de ani de Independență a țării și ai Parlamentului, normele constituționale pe înțelesul copiilor, subiecte de actualitate în contextul pandemiei de COVID-19, precum și activități interactive de comunicare.

Foto: Multimedia Parlament

Invitați speciali vor fi deputații, avocatul poporului pentru drepturile copilului, conducerea Secretariatului Parlamentului, precum și specialiști din diverse domenii care vor împărtăși din activitatea și experiența lor.

Participanții vor vizita virtual clădirea Legislativului, vor concura în cadrul laboratorului de idei, vor răspunde la întrebările quizz-urilor, iar cei mai activi vor avea parte de surprize.

Prima ediție a taberei s-a desfășurat în perioada 15 iunie – 3 iulie 2020, întrunind peste 70 de copii și tineri, din diferite raioane ale țării.

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
0
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram